Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde se můžete vypsat ze svých přání, co byste chtěli na těchto stránkách najít nebo  vylepšit. Vaše názory jsou vždy inspirací.

Obrazek

 

Kritika, pakliže je opravdu věcná, je mile vítána. Veškeré vulgarizmy budou samozřejmě mazány. Berte to prosím na vědomí.

 

Komentáře

Přehled komentářů

dotaz na dabing

(Sj, 1. 11. 2020 19:41)

Zdravím, mám ještě jednu otázku ohledně seriálu Brandy and mr. Whiskers ( Brandy a pán fiškus),když se u nás vysílali, kdo je vlastně daboval do češtiny?

Re: dotaz na dabing

(Disney Team, 8. 11. 2020 18:53)

Dobrý den, seriál Brandy a pan Fiškus dabovalo Studio Virtual.

dotaz na dabing

(Sj, 15. 10. 2020 8:41)

Zdravím, určitě jste někdy slyšeli o seriálu The Proud family,vysílal se tento seriál někdy u nás nebo i na Slovensku? Pokud ano, dá se někde v těchto jazycích sledovat online?

Re: dotaz na dabing

(Disney Team, 15. 10. 2020 11:23)

U nás nejspíš odvysílán nebyl. Na Slovensku odvysílali film "Rodinka Pyšných".

dotaz na dabing

(Sj, 26. 4. 2020 10:35)

Zdravím , určitě znáte seriál Brandy and mr.whiskers (v překladu Brandy a pán fiškus) , byl tento seriál nadabován do češtiny ?A byl někdy vysílán u nás? A dá se někde sledovat online ?

Re: dotaz na dabing Brandy a pan Fiškus v Češtině

(Vitox, 7. 6. 2020 22:27)

Ahoj Sj,

ano je v českém jazyce. Byl vysílán v prvním roce začátku Disney Channel a pak již se neobjevil v TV. Můžeš se těšit na Disney+ a třeba se tam mihne.:) Jinak teď te můžu potěšit, že Cartoon Czentral ho má na youtubu. :)

Dotaz na komiks

(Lukáš, 27. 10. 2017 9:22)

Ahoj jednou jsem viděl komix asi ducktales, netuším. Co si tak vzpomínám bylo to o tom že objevily město na dne oceánu, Skrblík nechal vyrobit obrovskou skleněnou kopuli, aby se tam mohl volne pohybovat, nevíte někdo co to bylo za číslo comixu? případně kde ho najdu ? Díky Lukáš kdyžtak odpověď na Lukas2561@seznam.cz

Re: Dotaz na komiks

(Disney Team, 27. 10. 2017 12:59)

Ahoj, tento příběh od Dona Rosy se objevil v komiksu Duck Tales 05/1993. Najít ho můžete v rubrice Komiksy ;)

Gargoyles

(Scoby, 15. 9. 2017 7:13)

Už tu byla Goofyho tlupa, teď Aladinova dobrodružství... Nevíte někdo jaká je šance, že opět uvidíme i seriál Gargoyles?

Synovci

(ViktorSamuel, 20. 8. 2017 19:40)

Tak pilotní díl nových kačerů konečně odhalil, kdo jsou rodiče Kulíka, Dulíka a Bubíka. Super... :-)

Re: Synovci

(Disney Team, 20. 8. 2017 23:37)

Ukázal nejspíš pouze jejich matku Dellu Duck, o které se ví, ale stále zatím není znám jejich otec...

chip a dale

(honza, 28. 7. 2017 18:12)

bude te davat chip dale novy dily

Re: chip a dale

(Disney Team, 28. 7. 2017 19:32)

Jaké nové díly myslíte? Televize odvysílá vždy kompletní seriál s 65 díly a žádné jiné novější zatím nejsou.

Postav si svůj Kačerov

(Kamzinka, 18. 4. 2017 18:21)

Nemáte prosím někdo oskenované karty k této hře?? Vzpomněla jsem si na ně a nemůžu na ně přestat myslet :D Prosím odpovědi na mail kamzinka@gmail.com prosím prosím, pošlu klidně čokoládu nebo něco na výměnu :))

Dabing

(Svatka, 23. 12. 2016 12:29)

Dobrý den, nemohu najít kontakt, a tak zkusím sem. Mám možná zvláštní dotaz - je možné se u vás nějakým způsobem přihlásit na konkurs dabingu? Už léta mi okolí říká, že bych měla dabovat pohádky. A jelikož jsem na tyto stránky narazila, říkám si "Proč se nezeptat"? Předem díky za jakoukoliv reakci.

Re: Dabing

(Disney Team, 27. 12. 2016 18:04)

Dobrý den, u nás není, bohužel, možnost se přihlásit na konkurz dabingu. Zkuste oslovit nějakou castingovou agenturu nebo dabingové studio. Hodně štěstí!

Vaše stránka je moc užitečná! :)

(Andy, 21. 1. 2015 17:32)

Zdravím :), na vaši stránku jsem narazila úplně náhodou, když jsem hledala jestli v česku někdo neprodává Disney piny. :D Musím říct, že jsem ohromena množstvím informací jaké tady máte. Já se o Disney zajímám hodně, byla jsem v DLP, ale do těch ostatních parků jsem se zatím nedostala, snad v budoucnu. A když je tu nějaká Disney akce, třeba Disney On Ice, musím tam být. :) Každopádně svět Disney je něco, co se u nás v ČR nedoceňuje tak jak by mělo. Líbí se mi jak to mají v americe, milují to tam i dospělí a nikdo se na ně nedívá jako na blázny a nejenom tam, i jinde v Evropě. Kéž by to tak mohlo být i u nás. Prostě se mi zdá, že tady mají lidi zafixované, že to je jen pro děti a neuvědomují si, kolik úsilí zabere něco takového vytvořit. Je to umění. Co tím chci říct je to, že jsem ráda, že se najde i u nás pár lidí, kteří se o své znalosti podělí s ostatními. Přeloží informace, které česky nepíší a jsou dostupné jen v angličtině. Vaše stránky jistě přinesly mnoha lidem nové znalosti a poodhalili jim tím kouzlo Disney. Je toho u nás opravdu málo, Disney Channel jde do háje, nemají tu ani pořádný marketing, kéž bychom měli alespoň jeden Disney Store a celkově by naše česká Disney propagace potřebovala pozvednout. Takže, alespoň díky stránkám jako je takhle je to trochu možné. Nechci tu psát román, i když bych asi měla hodně co diskutovat. :D Upřímně je to první kvalitní stránka o Disney, kterou jsem našla. Takže díky, vaše práce se cení!

Re: Vaše stránka je moc užitečná! :)

(Disney Team, 22. 1. 2015 15:01)

Moc děkujeme za tvůj krásný vzkaz! Vystihuje přesně to, o co se tu snažíme a jsme rádi, že to tak cítíte i vy, četnáři. Disney opravdu v ČR není doceněný tak, jak by si zasloužil. Není jen pro děti, ale má hlubší, promyšlenou a do detailů zpracovanou realitu i fantazii. Nejen v Americe, ale i v jiných evropských státech je vníman jinak. U nás to každý bere skoro jako ostudu a něco, co raději nedávat najevo, že se mu to líbí a vidí v tom něco víc než jen naivní kreslené a barevné obrázky. Je to komplexní magický svět pro každého.
V ČR je marketing slabý a Disney Channel je jen stínem jeho originálu. Někdo také může říct "Je to jen ždímačka na peníze", ale co dnes není? Narozdíl od některých jiných do toho u Disney dávají maximum úsilí a péče a ta si zaslouží ocenění.

I my se tu budeme snažit dál přinášet alespoň kousek víc toho více či méně známého Disney světa a budeme rádi, když u toho budete s námi.

Je vidět, že jsi opravdový Disney fanda - DLP, Disney on Ice, filmy a další. Přejeme ti, ať s Disney zažiješ spoustu dalších kouzelných chvil ať už v ostatních Disneylandech na světě, jako si přeješ nebo v příbězích zářících z filmového nebo televizního nebe. Třeba se jednou více dočkáme i u nás. Když uvěříš, tvůj sen se vyplní! ;)

Re: Re: Vaše stránka je moc užitečná! :)

(Andy, 22. 1. 2015 20:45)

Není zač, za takovou práci jakou si se stránkami dáváte je napsat komentář to nejmenší co můžu udělat. :) Vědomí, že nejsem v ČR jediná kdo se o Disney tolik zajímá mě hřeje u srdce, protože věřte tomu nebo ne, často mi to tak připadá. Naprosto souhlasím, to je přesně to co jsem měla na mysli! Nikdo není moc starý na Disney, je pro všechny. Úplně mě ohromuje co všechno spjatého s Disney v zahraničí mají. A na ty ceny už jsem si zvykla. Ve většině případů jsou opodstatněné, protože oni své zaměstnance dobře platí a navíc jsou jejich produkty většinou kvalitní. Vždycky raději podpořím Disney, než nějakou jinou firmu. Z vašich příspěvků vidím, že vy jste taky pořádní fanoušci, takže moc děkuji za přání. Totéž přeji i vám. :) Sice bych si moc přála, aby Disney zabrousilo trochu víc i k nám, ale když se na to podívám z jejich hlediska..připadá mi, že oni to tady nevidí jako místo pro byznys, kde by z toho moc vytěžili. A fakt, že nemají ani jeden kamenný Disney Store ani v Německu či Rakousku (sice jsem někde četla, že možná otevřou jeden ve Vídni, ale vypadá to spíš jako fám), nám na nadějích taky moc nepřidává. Pravda je, že mají online, ale i tak...Otázkou je, jestli by za jejich ceny Češi vůbec jejich snažení podpořili, protože ekonomicky na tom vzhledem k Evropě tak dobře nejsme. Možná to je důvod proč nad námi lámou hůl, nebo ještě lépe...ani si nás moc nevšímají. Tak si říkám, že nadějnější by bylo se naučit jazyk a ubrat se někam za hranice. A díky, já ve své sny věřím a že jich je spousta :D a přeji aby se vyplnily i ty vaše. Však víte...All you need is faith, trust and a little pixie dust!

Re: Re: Re: Vaše stránka je moc užitečná! :)

(Disney Team, 25. 1. 2015 19:08)

Děkujeme, věříme :) Ano, trh pro ně nejsme určitě ten nejzajímavější. U nás se Disney bere víc jako "ta americká firma". Méně osobně. I ten Disneyland Paris, který je pro našince téměř za rohem a vlastně máme štěstí, že je tak blízko, když ostatní jsou až za mořem nebo v Asii. DLP je spoustu let nejnavštěvovanějším turistickým místem Evropy! Ale podle statistik návštěvnosti tam jezdí jen zanedbatelné promile čechů. Navíc se Disneyland Paris chystá mohutnět a následujících pár let to bude jen a jen lepší.
Snad se i letos na konci roku dočkáme další Disney on Ice, která tu měla naposledy obrovský úspěch. I nějaký ten Disney muzikál by se hodil. A samozřejmě trochu pixie dust ka naždý den :D


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »