Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Kačeří příběhy seznam dílů

 

Seznam dílů nových Kačeřích příběhů s popisem.

 

1. SÉRIE

Kačeří příběhy: Žjóva! (DuckTales: Woo-oo!, USA premiéra: 12. 8. 2017) - česká premiéra úvodního filmu: 29. březen 2018

1. Žjóva! (Woo-oo!) - Donald se chystá na pohovor do nové práce a nechce nechat Kulíka, Dulíka a Bubíka o samotě. Nezbude mu nakonec nic jiného, než je dát ke svému strýčkovi, Skrblíkovi, se kterým už několik let nemluví. Ten z toho není nadšený a pověří hlídáním paní Čvachtovou. Po chvíli se u něj kluci  poprvé setkají s Kačkou, která je její vnučkou. Kačka seznámí kluky se svým výzkumem jejich rodinné historie a spolu se vydávají prozkoumat skrblíkovu tajnou komoru. Zde najdou různé poklady a nevědomky osvobodí draka, kterého po eskapádách zneškodní. (česká premiéra samostatného dílu 19.4.2018)

2. Vzhůru dolů do Atlantidy! (Escape To/From Atlantis!) - Skrblík poté vezme kluky, Kačku a Rampu s sebou na výpravu za objevením Atlantidy. Atlantidu se však snaží najít i Hamoun, který do svého týmu najme, kromě levných hrdlořezů, i strýčka Donalda.
Obě skupiny se dostanou až dovnitř chrámu, kde se, po různých útrapách a překonání překážek, dostanou až do místnosti s pokladem. Zde se obě skupiny střetnou a Hamoun využije Donalda k vydírání Skrblíka, aby získal poklad Atlantidy. Hamoun poté spolu s diamantem v ponorce utíká a všechny, včetně jeho posádky, nechává napospas osudu. Vše se nakonec v dobré obrátí, všichni se zachrání a dají Hamounovi za vyučenou. (česká premiéra samostatného dílu 20.4.2018)

nové kačeří příběhy

 

 

3. Zkázonosná zábava! (Daytrip of Doom!, USA premiéra: 23. 9. 2017) - česká premiéra: 9. duben 2018

Normální ráno je přerušeno dováděním kluků, kteří se spolu s Donaldem nastěhovali do Skrblíkova sídla. Kluci si vesele hrají s Kačkou a mezi Donaldem a paní Čvachtovou začínají neshody. Kluci se však dál chtějí bavit a tak spolu s Kačkou vyrážejí do zábavního parku. Kačka ale všechny hry bere vážněji, než je zdrávo a z toho pramení problémy. Navíc se na scéně objeví Rafani, kteří unesou kluky i s Kačkou. Požádají o výkupné, avšak tento plán se nelíbí mámě Rafanové a ta určitě ví, proč. Kačce se podaří všechny osvobodit a spolu zajmou rafana Velkého Bráchu. Máma Rafanová se stane obětí jejich léčky a je uvězněna. Donald a paní Čvachtová se vydávají osvobodit své děti a přemoci Rafany. K dětem se však dostávají až ve chvíli, kdy jsou volné a ostatní Rafani uvěznění. Vše končí pohodou u bazénu a usmířením mezi Donaldem a paní Čvachtovou.

nové kačeří příběhy

 

 

4. Šlamastika s desetníkem! (The Great Dime Chase!, USA premiéra: 23. 9. 2017) - česká premiéra: 10. duben 2018

Bubík se doma povaluje u televize, neváží si peněz a to se Skrblík rozhodne změnit. Dulík a Kačka by chtěli zjistit více informací o rodině a hlavně o Delle Kačerové, mámě kluků. Vydávají se tedy se Skrblíkem a Bubíkem do trezoru, kde se od nich oddělí a vydávají se do velkého archivu, který má na starosti slečna Rychlopiška. Skrblík ukazuje Bubíkovi svůj trezor, první desetník a poté ho přinutí zúčastnit se porady se Skrblíkovou radou. Na té se poprvé objeví Šikula a představí svůj nový vynález – Světýlko. Bubík se z porady vytratí a v automatu si chce koupit pití. Chybí mu však desetník, který si neprozřetelně půjčí z pod poklopu. Když se však dozví, jaký desetník si od strýčka Skrblíka půjčil, snaží se vše zachránit. K vyřešení problému si zapůjčí od Šikuly Světýlko. Mezitím se Dulík s Kačkou snaží vyřešit nástrahy archívu i slečny Rychlopišky. Vše se jim podaří vyřešit a dostanou se k novým informacím o Delle Kačerové i dalším neznámým rodinným tajemstvím. Světýlko, které pomáhá Bubíkovi mezitím zdivočí a stane se velkým zlým robotem, kterého musí Šikula znovu ovládnout a přivést na stranu dobra.

nové kačeří příběhy

 

 

5. Mela na narozeninové oslavě Rafanů! (The Beagle Birthday Massacre!, USA premiéra: 30. 9. 2017) - česká premiéra: 11. duben 2018

Kluci se s Kačkou chystají na výlet pramicí. Kačka však nakonec s kluky neodpluje a seznámí se s Lenou. Ta vezme Kačku na tajnou párty, která je ale na počest narozenin mámy Rafanové, kterou minule Kačka přechytračila. Rafani si děvčat nakonec všimnou a začne honička, při které se obě děvčata ještě více spřátelí. Rafani jsou však vytrvalí, děvčata stále pronásledují a Lenu unesou. Kačka spolu s kluky Rafany nakonec převeze a Lenu osvobodí.

nové kačeří příběhy

 

 

6. Hrůzostrašní podzemní koulíci! (Terror of the Terra-firmians!, USA premiéra: 7. 10. 2017) - česká premiéra: 12. duben 2018

Chlapci s Kačkou, Lenou, paní Čvachtovou a Rampou odcházejí ze strašidelného filmu plní dojmů. Kačka přichází s teorií Podzemních Koulíků a Kulík jí, s pomocí Příručky Mladých Svištů, oponuje. Aby bylo vše uvedeno na pravou míru, tak se Kulík, Kačka a Lena vydávají do metra, kde nachází zavřený a nepoužívaný tunel, který se okamžitě vrhnou prozkoumat. Za nimi se poté vydá i zbytek skupiny z kina a nastanou problémy kvůli bortícímu se stropu nepoužívaného tunelu. Mezi kameny se však nachází i tajemná stvoření s nebezpečně červenýma očima. Aby se všichni dostali pryč, je zapotřebí aby Rampa spolu s Dulíkem zprovoznili starý vlak a paní Čvachtová s Lenou odpojili zavalený vagon. Zde se od minulého dílu opět objeví stínová Magika von Čáry, která má nějaký plán, ale my ještě nevíme jaký. Zprovoznit a rozjet vlak se nakonec podaří a nakonec se setkáme i se samotnými Koulíky.

nové kačeří příběhy

 

 

7. Klikař Gusta (The House of the Lucky Gander!, USA premiéra: 14. 10. 2017) - česká premiéra: 13. duben 2018

Skrblík, Donald, Rampa, kluci a Kačka vyráží do chrámu Zlatého Cvrčka. Onen zlatý cvrček totiž jednou za 50 let zazpívá něžnou píseň, která v sobě ukrývá odpovědi na největší otázky života. Po cestě se však zastavují v Ptacau, protože je nejšťastnější houser na světě Gusta požádal o pomoc. Gusta se momentálně vyskytuje v hotelu, lomeno kasinu, užívá si svých výher a právě s tímto užíváním chce pomoci. To se samozřejmě nelíbí Skrblíkovi ani Donaldovi. Bubík je však tímto světem uchvácen a tak se s Gustou a Donaldem vydávají po atrakcích a hrách kasina. Ostatní se vydávají z kasina pryč, ale zůstanou polapeni v labyrintu chodeb a pozlátek. Když už se Skrblíkovi téměř povede dostat ven , ukáže se, že ředitel Žabák Liu Hai je pradávný duch štěstí a náhody a Gustu v kasinu vězní, aby se mohl pást na jeho přirozeném štěstí. Liu Hai ale touží i po štěstí nejbohatšího kačera na světě! Skrblík vyzve Liu Haie na souboj, který spočívá v překonání překážkové dráhy plné nástrah. Háček je však v tom, že za Liu Haie bude soutěžit největší klikař na světě, Houser Gusta a za Skrblíka největší smolař na světě, Kačer Donald. Jak tohle může dopadnout? Zachrání se naši hrdinové?

(pozn. česká premiéra Klikaře Gusty proběhla v pátek třináctého ;))

nové kačeří příběhy

 

 

8. Pekelná praxe u Semzy Zobana! (The Infernal Internship of Mark Beaks!, USA premiéra: 14. 10. 2017) - česká premiéra: 16. duben 2018

Na scéně se objevuje nový skoro bilionář, Semza Zoban, který vlastní firmu na mobilní telefony a aplikace. Díky své ukecanosti, výstřednosti a posedlosti telefony či sociálními sítěmi se Skrblíkovi ani Hamounovi nezalíbí a pokusí se ho zbavit. Oproti tomu se Kulík a Dulík pokusí získat v jeho firmě pracovní stáž. Bohužel je volné pouze jedno místo a tak se utkají proti sobě v soutěži, kdy výhrou je právě ono volné místo pro stážistu. Během soutěže se Zoban stává obětí únosu kvůli svému novému projektu „Ta-dá“, který chce únosce pro svého šéfa. Nakonec se však ukáže, že projekt „Ta-dá“ je jenom klam a prostředek pro získání peněz a investic a také kvůli tomu, aby se Semza Zoban stal novým bilionářem. Nevymstí se mu nakonec tato vypočítavost?

nové kačeří příběhy

 

 

9. Toth-Raovy živé mumie! (The Living Mummies of Toth-Ra!, USA premiéra: 28. 10. 2017) - česká premiéra: 17. duben 2018

Skrblík se se synovci, Kačkou a Rampou vydali na výpravu, aby našli hrobku Egyptského faraona Toth-Ra. Když se všichni dostanou do hrobky a překonají několik nástrah, jsou překvapení z toho, že jsou obklíčeni oživlými mumiemi a navíc, bez Kačky a Bubíka. Oživlé mumie však nejsou mumie, ale dávní obyvatelé, kteří v hrobce/pyramidě žijí a slouží svému faraonovi. Ten jim za dobré chování poskytuje zlatou odměnu v podobě chvilkového Slunce. Bubík a Kačka se mezitím ocitli ve faraonově pokladnici. Zde je Bubík jako ve svém živlu, zatímco Kačka si všímá věcí okolo a dočte se o proroctví. Oba jsou však zajati strážným, a i když se jim díky Kaččině mazanosti podaří utéct, opět skončí v pokladnici. Mezitím se Skrblíkovi, pomocí Rampova burita, podaří obyvatele dostat na svoji stranu a pokusí se postavit proti faraonovi. Dostanou se až do pokladnice, kde všichni zjišťují, že faraon je jen mumie ovládaná strážným. Díky souhře okolnosti se přesto během okamžiku proroctví vyplní a faraon ožívá a vrhá se na všechny kolem sebe. Díky týmové spolupráci je nakonec faraon přemožen a opět uvržen ke spánku. Egyptští lidé se rozhodnou vydat s našimi hrdiny ven z pyramidy, aby si mohli užít Slunce a hlavně burito!

nové kačeří příběhy

 

 

10. Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt! (The Impossible Summit of Mt. Neverrest!, USA premiéra: 2. 12. 2017) - česká premiéra: 18. duben 2018

Skrblík se synovci, Kačkou a Rampou vyráží zdolat horu Fakt Nejdeslézt, o které se tvrdí, že nejde zdolat a to Skrblíka nenechává chladným. Vrcholek totiž doposud nikdo neviděl. Kulík to vítá, jako příležitost získat Kartografický odznak Mladého sviště. Pověst vypráví, že se horu pokusil pokořit George Kačory, největší horolezec 20. století, který se dostal až na vrchol, ale zmizel, když se pokoušel zachránit neschopného parťáka, přezdívaného Cymprlínský Cucák. Kačka během toho touží zažít super bobování a výstup na horu by mohl být vhodná příležitost. Rampa je odchycen vykutáleným prodavačem horolezeckého vybavení a vyděšen nebezpečím ledové horečky, čemuž velmi lehce podlehne. Při výstupu na horu se začnou dít podivné věci a odhalí se nečekané nové souvislosti. Zdolají kačeři Fakt Nejdeslézt?

Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt!

 

 

11. Selenino kopí! (The Spear of Selene!, USA premiéra: 4. 5. 2018) - česká premiéra: 6. srpen 2018


Příběh začíná ztroskotáním Rampy, Skrblíka, Donalda, Kačky a synovců na ostrově Itkvaka, nedaleko Řecka. Všechny děti jsou z toho unešené, ale Skrblík s Donaldem se snaží co nejrychleji odletět. Bohužel to ale nejde a tak se setkávají se Čápulesem a bohem Diem. Od nich se dozvídáme, proč se Donald se Skrblíkem snažili tak rychle zmizet. Kačka s Dulíkem chtějí využít tohoto ztroskotání k objevení nových informací a pravdy o matce skrblíkových synovců – Delle Kačerové. K tomu by jim mělo pomoci nalezení ztraceného Selenina kopí, které se má nacházet ve zdejším chrámu. Mezitím se ostatní musejí utkat s Diem a Čápulesem v různých soutěžích o to, jestli se budou moci někdy vrátit domů. Podaří se jim porazit řecké bohy a vrátit se zpátky domů? Najdou Kačka a Dulík odpovědi na své otázky a rozluští tak největší rodinnou záhadu? (česká ukázka)

spears of selene ducktales

 


12. Na  tohohle B.R.A.CH.a, bacha! (Beware the B.U.D.D.Y. System!, USA premiéra: 11. 5. 2018) - česká premiéra: 7. srpen 2018


Rampa se dočkal velkého úspěchu! Konečně získal svůj řidičský průkaz! S tímto svým životním milníkem se chce pochlubit hlavně panu Skrblíkovi. Vděčnosti se ale nedočká, protože Skrblík se v tu chvíli snaží z Šikuly v jeho laboratoři získat nějaký nový užitečný vynález. Zde se poprvé setkáváme s jeho stážistou Fentonem Filutou. Vše naruší ohromná zpráva Semzy Zobana o tom, že vymyslel auto řízené robotem jménem B.R.A.CH.. To Skrblíka velmi zaujme, ale vyděsí Rampu, protože by mohl přijít o svou práci. Po předváděčce „dokonalého“ stroje se Rampa odhodlá k zoufalému činu, vyzve robota na závod, během nějž se poprvé objeví i superhrdina Robokačer! Kdo zvítězí a stane se tak nejlepším řidičem všech dob? (česká ukázka)

ducktales-beware-the-buddy-system

 


13. Z bláta do louže! (The Missing Links of Moorshire!, USA premiéra: 18. 5. 2018) - česká premiéra: 8. srpen 2018

V Kačerově se schyluje k velké sportovní události. Začíná každoroční turnaj Kačerovského miliardářského golfového klubu! Letos se utkají Skrblík a Hamoun v rodišti golfové hry, ve skotském Mokřadsku. Celou hrou nás bude jako komentátor provázet Kulík, který se tak snaží získat další odznak Mladých Svišťů a jeho spolukomentátor Rampa. Hned na první jamce, se Skrblík dostane se svým míčkem do lesa. Zde naši kačeři najdou tajemný kamenný kruh. Posléze se všichni přenesou do jiné kouzelné říše! Aby se z ní dostali zpátky domů, musejí pokořit zdejší druidské hřiště, jinak tu budou ztraceni na věky! Podaří se našim hrdinům zdolat nesmírně těžké a kouzelné hřiště? (česká ukázka)

The_Missing_Links_of_Moorshire

 


14. Záhadné zmizení zazobaného zbohatlíka! (McMystery at McDuck McManor!, USA premiéra: 25. 5. 2018) - česká premiéra: 9. srpen 2018

Ze Skrblíkova sídla utíkají Donald, Kačka i paní Čvachtová, a to proto, že Skrblík dnes slaví narozeniny. Kluci, hlavně Kulík, se chtějí chopit příležitosti a pro svého strýčka uspořádat narozeninovou oslavu. Skrblík žádnou narozeninovou oslavu nechce, ale to Kulíkovi v ničem nezabrání. Oslavu se podaří přichystat a také na ní pozvat hosty. Skrblík není vůbec nadšený, ale Kulík se ho snaží všemožně rozveselit. Podaří se mu to? Proběhne oslava v poklidu? Neobjeví se nějaká neočekávaná návštěva? To všechno se dozvíme v této epizodě.

McMystery_at_McDuck_McManor!

 

 

15. Čelisti! (JAW$!, USA premiéra: 16. června 2018, česká premiéra: 10. září 2018)

Lena čeká s Donaldem na Skrblíka, synovce a Kačku, kteří se vrací  s poklady z posledního dobrodružství. Během něj došlo k velkým škodám v Kačerově (které ale Skrblík vždy uhradí), což se nelíbí vedení města a proto je povolán před kamery k obhajovacímu rozhovoru s Putěnou Čepejřivou. Lena pokračuje ve své misi ovládaná stínovou tetou Magikou, propašuje sledovací diamant do pokladnice, kde obživne do podoby žraloka pojídáním mincí a hledá skrblíkův první desetník. Lena se musí rozhodnout mezi přátelstvím s Kačkou nebo spoluprací s tetou a splněním svých, zatím tajných, přání. Zvládne Skrblík ukázat svou dobrotivou stránku před kamerami, ztratí svůj desetník a svůj nejcennější poklad, rodinu? (česká ukázka)

Jaws

 

 

16. Zlatá laguna z plání bílých muk! (The Golden Lagoon of White Agony Plains!, USA premiéra: 23. června 2018) - česká premiéra: 10. srpen 2018

Skrblík je pozvaný na otevření nového hamounova křídla v muzeu historie.  Nečekaně však dostaví i Zářivá Zlatka, (bývalá) skrblíkova láska. Její pověst zdatné zlodějky, kterou  považuje Hamoun za svou dívku, nenechá Skrblíka v klidu. Dojde ke krádeži mamutí lebky s uvíznutou půlkou mapy ke zlaté laguně z plání bílých muk. Druhou půlku má Skrblík a proto musí se Zlatkou spolupracovat, aby se ke zlaté laguně dostali. Cesta plná nástrah, zkoušek důvěry a překvapení začíná. (česká ukázka)

Zlatá laguna z plání bílých muk!

 

 

17. Jedináčkovský den! (Day of the Only Child!, USA premiéra: 30. června 2018, česká premiéra: 11. září 2018)

Skrblík pořídil do sídla nového bezpečnostního drona DT-87 a tento "Jedináčkovský den", který vymyslel Dulík právě začíná. Každý ze synovců si jde za svojí zábavou a hraje si na to, že ostatní bráchové nejsou. Každý z nich tak zažívá vlastní dobrodružství. Kulík, coby Mladý svišť v lese, Bubík navštíví Ňoumu, nejbohatší dítě ve městě a Dulík se věnuje vlastní talk show. Kačka mezitím zkoumá drona, příběhové linky se protínají a všechno graduje. Jak tohle nakonec dopadne?

Day of the Only Child! Nouma

 

 

18. Z přísně tajných příběhů Agenta 22! (From the Confidential Casefiles of Agent 22!, USA premiéra: 7. červenec 2018) - česká premiéra: 12. září 2018

Paní Čvachtová se utká s Černou Volavkou, pracující pro Z.R.N.O. (Zločinná Rada Nenechavých Odpadlíků, známá ze seriálu Kačer Kabrňák), v kuchyni skrblíkova sídla. Kačka mezitím snídá muškátový čaj se Skrblíkem, kterého velmi obdivuje. Když zjistí, že paní Čvachtová byla unesena, vydávají se na její záchranu. Příběh se střídavě prolíná s minulostí, kdy se Skrblík a Čvachtová poprvé setkali v centrále A.N.I.M.U.K. na tajné misi, za odhalením údajně nebezpečného tajemství z nalezené stránky starých Gumídků. Skrblík, Rampa a Kačka doplují až na ostrov, kde podstoupí boj o zmíněné velké tajemství a záchranu svých životů. (česká ukázka)

Skrblík Ludwig Von Drake a paní Čvachtová

 

 

19. Kdo je Robokačer?! (Who is Gizmoduck?!, (USA premiéra: 14. červenec 2018, česká premiéra: 19. září 2018)

Během přepadení městské banky rafany, kdy jsou na stejném místě i Donald, Kulík a Fenton Filuta, dojde na aktivaci obleku Robokačera, který sice přepadení překazí, ale zároveň banku zdemoluje. Veřejnost, podporovaná médii, odsoudí Robokačera jako nebezpečného, ale Kulík je pevně přesvědčen o jeho hrdinnosti. Všimne si ho i Semza Zoban a pokusí se jej za každou cenu získat. Fenton se pokouší pochopit a ovládnou robokačeří oblek i přes zákazy Šikuly, protože jaderné jádro jeho procesoru je nestálé. Přitom se dostane do blízkosti Semzy Zobana a protože u Šikuly dostal padáka, ukradne oblek Robokačera a přijímá Zobanovu výzvu na zapojení do mobilní aplikace Kolébky na ochranu jejích zákazníků. To je však jen část Zobanova velkého plánu s oblekem. Ten je předurčen padnout jen jedné osobě stojící na té správné straně.

Kdo je Robokačer

 

 

20. Skrblíkova druhá pokladnice! (The Other Bin of Scrooge McDuck!, (USA premiéra: 21. červenec 2018, česká premiéra: 13. září 2018)

Lena, poháněná stínovou tetou Magikou Von Čáry, zkouší ukrást První desetník přímo z krku  spícího Skrblíka. Je vyrušená Kačkou, jejíž znalosti o Skrblíkovi se Lena pokusí následně využít k získání desetníku. Ten Skrblík uschová do své druhé pokladnice, kde skladuje "nebezpečné předměty" před nenechavci. Kulík se mezitím snaží "zachránit" a zabydlet zdivočelého Měkošlapa, kterého zachránil v lese. Co skrývají zavřené komnaty ve druhé pokladnici? Najde Lena s Kačkou desetník a Měkošlap svůj domov? (česká ukázka)

Kačka a Lena ve druhé pokladnici

 

 

21. Z nebe dští... piráti nebeští! (Sky Pirates...In the Sky!, USA premiéra: 28. červenec 2018, česká premiéra: 14. září 2018)

Skrblík, synovci, Kačka a Rampa letí z poslední honby za pokladem. Díky šikovnosti Rampy se zatoulají, jsou přepadeni a okradeni vzdušnými piráty, v čele s Donem Sekáčem (ze seriálu Letohrátky) a zřítí se do džungle. Při tomto přepadení v podobě pěvecké a taneční choreografie se piráti zmocní i dulíkovy čepice z Kacchu Picchu. Dulík se rozhodne ji získat zpět, dostane se na palubu létající pirátské pevnosti Železný Sup a podaří se mu svrhnout a zastoupit Dona Sekáče ve vedení vzdušných pirátů. Ten se spojí se Skrblíkem a jeho rodinou a vydají se dobýt pevnost, Dulíka i poklad zpět! (česká ukázka)

Vzdušní piráti  Kačeří příběhy 2018

 

 

22. Tajemství hradu McKačerů! (The Secret(s) of Castle McDuck!, (USA premiéra: 4. srpen 2018) - česká premiéra: 17. září 2018

Skrblík, Rampa, synovci a Kačka jedou na výlet do Skotska, přímo k Mlžným bažinám, do skrblíkovy rodné Ponuré Pahorkatiny. Stojí zde Hrad McKačerů, v němž dosud žijí skrblíkovi rodiče a skrývají se tu i všechny informace o rodu Mckačerů. Šimon McKačer v hradu údajně ukryl velký poklad templářů, který se synovci rozhodnou najít sami. Koho/co přitom potkají? Ustojí Skrblík vzácné rodinné chvilky? Najde Dulík a Kačka všechny odpovědi, které hledají? (česká ukázka)

Tajemství hradu McKačerů

 

 

23. Poslední havárie Ikara! (The Last Crash of the Sunchaser!, (USA premiéra: 11. srpen 2018, česká premiéra: 18. září 2018)

Celá kačeří rodinka se s Rampou a Častomilou Čvachtovou vydávají na rodinnou dovolenou/dobrodružství do Vranaca. Synovci s Kačkou se tam těší na výstavu E.X.C.E.S.S. a Skrblík na bájného Maltézského McGaffina, což je látka z níž jsou utkány sny. Donald zůstává doma aby opravil svůj hausbot. Drobotina na palubě rampova letadla Ikara skládá, v utajení před zraky dospělých, další útržky o své matce Delle, když v tom Ikarus ztroskotá  na vysoko trčícím skalisku. Pokus o záchranu začíná, nový kousek skládačky zapadá na své místo a my pomalu odhalujeme přísně utajovanou pravdu, jak o původu rozvrácených rodinných vztahů, tak o Selenině kopí a Delle Kačerové. Bude mít tato havárie šťastný konec?

Poslední havárie Ikara!

 

 

24. Válka stínů část první: Noc Magiky VonČáry! (The Shadow War Part One: The Night of De Spell!  (USA premiéra: 18. srpen 2018, česká premiéra: 20. září 2018)

Donald a synovci se stěhují od strýčka Skrblíka do hausbotu za Donaldem, který plánuje jejich odstěhování do San Bambína (z Letohrátek). Lena, pod silným vlivem stínové Magiky VonČáry vstupuje lstí do opuštěného sídla za zuboženým Skrblíkem, aby se zmocnila jeho prvního desetníku. Kačka a Rampa se pokusí rodinu opět spojit pomocí fingované rozlučkové večeře. Mezitím se Lena pokouší omámit Skrblíka čarovným lektvarem a silnými slovy. Využije jeho slabší chvilky, zmocní se desetníku a promění se ve skutečnou Magiku VonČáry s nadpřirozenou silou kouzel a Skrblíka s Lenou uvězní!

Válka stínů část první Noc Magiky VonČáry

 

 

25. Válka stínů část druhá: Den kačerů ! (The Shadow War Part Two: The Day of the Ducks!  (USA premiéra: 18. srpen 2018, česká premiéra: 21. září 2018)

Synovci a Donald se rozhodnou o návratu za strýčkem Skrblíkem, kterého Magika mezitím uvěznila do jeho prvního desetníku . Jeho pokladnici proměnila na svoje sídlo a do města vypustila temné stíny, které oživují a kradou stíny jeho obyvatelům. K partě se přidává Šemík a Šikula, který dopřeje Donaldovi promlouvat srozumitelně a naplánovat tak útok na Magiku s vyloučením synovců a Kačky. Ti se vydají najít Lenu, odhalí její skutečný původ a tajemství Magiky VonČáry. Válka stínů vrcholí!

Válka stínů část druhá

 

autor popisů: Tomáš „Durďas“ Durdil, lladda

 

Pořadí dílů při prvním vysílání na Déčku České televize (2020) bylo lehce zpřeházené a byly pozměněny i názvy dílů (zřejmě nepozorností):

1. Žjova!
2. Vzhůru do Atlantidy!
3. Zkázonosná zábava
4. Nedosažitelný vrchol hory, fakt nejde slézt
5. Šlamastyka s desetníkem
6. Mela na narozeninové oslavě Rafanů
7. Klikař Gusta
8. Pekelná praxe u Senzy Zobana
9. Totrálovy živé mumie
10. Hrůzostrašní podzemní Koulíci
11. Záhadné zmizení zazobaného zbohatlíka
12. Selenino kopí
13. Z bláta do louže
14. Na tohohle bracha, bacha!
15. Jedináčkovský den
16. Čelisti
17. Zlatá laguna z plání bílých muk
18. Z tajných spisů agentky 22
19. Z nebe džtí piráti nebeští
20. Skrblíkova druhá pokladnice
21. Kdo je robokačer?
22. Tajemství hradu McKačerů
23. Poslední havárie Ikara
24. Válka stínů – část první
25. Válka stínů – část druhá

 

 

2. SÉRIE

01. / 26. Pěkně nebezpečná noční hra! ("The Most Dangerous Game...Night!" (USA premiéra: 20. říjen 2018, česká premiéra: 5.8.2020) - ukázka

Kačeří rodina se vydává na další dobrodružství za pokladem. Všichni si to užívají až na Bubíka, který je neustálým cestováním a nebezpečím již unavený a po posledním dobrodružství se mu na další už nechce. Bubík nadhodí, že by si mohli udělat poklidný večer doma, ze kterého se nakonec vyvrbí večer společenských her. Poklidný večer se však konat nebude. Jaké dobrodružství se odehraje v Kačeřím sídle?

 

02. / 27. Hlubiny bratrance Ferdíka! ("The Depths of Cousin Fethry!" (USA premiéra: 27. říjen 2018, česká premiéra: 6.8.2020

Kulík a Dulík zjistí, že strýček Skrblík má tajnou podmořskou laboratoř. Proto spolu s Rampou unesou ponorku a vydají se tuto laboratoř najít. Tam objeví bratrance Ferdíka, který se stará o laboratoř samotnou a zároveň se snaží učinit obrovský objev. Povedlo se mu to, nebo ne?

 

03. / 28. Balada o hraběti Flaxovi! ("The Ballad of Duke Baloney!" (USA premiéra: 3. listopad 2018, česká premiéra: 7.8.2020) - ukázka

V tomto díle se podíváme na to, co se stalo s Hamounem po útoku stínů čarodějky Magiky (poslední epizoda první série). Hamoun totiž ztratil paměť a stal se z něho rybář. Bubík s Kačkou ale Hamounovi jeho amnézii nevěří a snaží se dokázat, že Hamoun je stále Hamoun. A co na celou situaci říká Skrblík?

 

04. / 29. Město, kde byli všichni milí ("The Town Where Everyone Was Nice!" (USA premiéra: 10. listopad 2018, česká premiéra: 10.8.2020) - ukázka

Kačeří rodina se vydala na slavnost jedinečné květiny do jedné vesnice v Mexiku. Zde se všichni kačeři včetně Donalda setkávají s Josém Cariocou a Panchitem. Slavná hudební skupina „Three Caballeros“ se tak znovu dává dohromady. Jenomže ne všichni jsou takoví, jak se jeví. V jak velké dobrodružství se tento výlet zvrtne? Zazpívají si znovu po letech „Three Caballeros“?

 

05. / 30. Čápules v Kačerově ("Storkules in Duckburg!" (USA premiéra: 17. listopad 2018, česká premiéra: 11.8.2020)

V Kačerově se objevuje řecký bůh Čápules, který byl vyhnán ze svého domova na Itkvace, aby se stal zodpovědnější osobou. K tomu mu má pomoct jeho hrdina Donald. Do toho se Bubík snaží od základů založit výdělečnou firmu, protože Skrblík mu pochopitelně odmítá peníze půjčit. Čápulese pronásledují mýtické Harpye, které při honbě na Čápulese terorizují Kačerov. Toho se chutí chytne právě Bubík a spolu s Čápulesem, Kulíkem a Kačkou založí firmu na pomoc lidem před Harpyemi. Podaří se zachránit Kačerov? Bude Bubíkova nově založená firma v kladných číslech?

 

06. / 31. Minulé Vánoce ("Last Christmas!" (USA premiéra: 1. prosinec 2018, česká premiéra: 12.8.2020) - ukázka

V Kačerově je čas Vánoc a všichni v kačeří rodině se moc těší na Štědrý večer. Ano, opravdu všichni. I Skrblík, který slaví Vánoce po svém - s vánočními duchy. Skrblík se s duchy a trochu neplánovaně i s Dulíkem, vrátil do minulosti. Dulík se dostane do doby, kdy byli Donald a Della v jeho věku a zažijí spolu jedno výjimečné vánoční dobrodružství.

 

07. / 32. Co se stalo s Dellou Kačerovou? ("Whatever Happened to Della Duck!" (USA premiéra: 9. březen 2019, česká premiéra: 13.8.2020) - ukázka

V dosavadních epizodách první série jsme se dozvěděli, co se stalo s Dellou Kačerovou. Ale jak to pokračovalo? Jak si Della se vším poradila a co všechno se jí na Měsíci přihodilo, se dozvíme v této epizodě.

 

08. / 33. Poklad ztracené lampy ("Treasure of the Found Lamp!" (USA premiéra: 7. květen 2019, česká premiéra: 14.8.2020)

V Kačeřím sídle se ukáže neznámý host Faris Džin, který se shání po Kolibabově lampě. Bubík však lampu prodal v garážovém prodeji. Skrblík se s Kačkou a Džinem vydávají na Itkvaku, aby Džina zaměstnali a aby mezitím mohli Bubík, Dulík a Kulík lampu najít. Kam až se pro lampu budou muset naše dvě skupiny vydat?

 

09. / 34. Psanec Skrblík ("The Oulaw Scrooge McDuck"  (USA premiéra: 8. květen 2019, česká premiéra: 17.8.2020)

V této epizodě nám Skrblík poví něco ze své bohaté minulosti. Podíváme se do doby, kdy byl ještě prospektor a pátral po zlatě. Při dalším kutání vzácného kovu se znovu potká se Třpytivou Zlatkou a na scéně se objeví i J. D. Rockerkváč, který neplánuje nic dobrého. Podaří se Skrblíkovi zvládnout všechny léčky od Rockerkváče, ale i od Zlatky?

 

10. / 35. Kdo ukradl 87 centů? ("The 87 Cent Solution!" (USA premiéra: 9. květen 2019, česká premiéra: 18.8.2020)

Skrblík při rychlé ranní koupeli v penězích zjistí, že byl okraden o neuvěřitelných 87 centů. Myslí si, že mu je ukradl Hamoun, který má však alibi od své nové spolupracovnice (zástupkyně) slečny Sůvové, kterou jsme poprvé viděli ve 3. epizodě druhé série Kačeřích příběhů. Skrblík začne tak usilovně pátrat po zloději, že začne trpět zlatou horečkou. Ustojí Skrblík tuto zákeřnou nemoc včas?

 

11. / 36. Zlaté kopí! ("The Golden Spear!" (USA premiéra: 10. květen 2019, česká premiéra: 19.8.2020)

Della se na Měsíci neustále snaží opravit vesmírnou loď, aby se mohla vrátit zpátky na Zem. Historkami o Zemi a svých dobrodružstvích však úplně pobláznila obyvatele Měsíce tak, že jí pomohli s opravou rakety a chtěli se na Zemi podívat také. Bude ale pro ně v raketě dostatek místa?
Na Zemi se mezitím Donald snaží odpočívat, ale všechny možné i nemožné příhody mu v tom brání. Donald je už z toho na prášky a tak mu rodina zaplatí zasloužené prázdniny. Jak ale známe Donalda, určitě se mu ještě něco přihodí.

 

12. / 37. Dellu Kačerovou nic nezastaví! ("Nothing Can Stop Della Duck!" (USA premiéra: 13. květen 2019, česká premiéra: 20.8.2020)

V dnešní epizodě pokračujeme tam, kde jsme minule skončili. Della se vrátila z Měsíce zpátky na Zemi a po 10 letech konečně poprvé uvidí své chlapce, syny Kulíka, Dulíka a Bubíka a také  strejdu Skrblíka. Della se hned pustí do výchovy, kterou svou nepřítomností zanedbala. Všichni se s tím však budou muset vyrovnat po svém.
Ale co Donald? Co se mu přihodilo v minulé epizodě?

 

13. / 38. Lupiči v pevnosti poslední záchrany! ("Raiders of the Doomsday Vault!" (USA premiéra: 14. květen 2019, česká premiéra: 21.8.2020)

Della, Dulík a Skrblík se vydávají do Sobímie, kde chce Skrblík získat zakázku na rekonstrukci Sterilního depozitáře semen. O stejnou zakázku ale usiluje i Hamoun. Kdo získá onu lukrativní zakázku? A najdou Della a Dulík i nějaké to dobrodružství v krajině sněhu a ledu?

 

14. / 39. Magie přátelství nesvědčí! ("Friendship Hates Magic!" (USA premiéra: 15. květen 2019, česká premiéra: 24.8.2020)

Kačka chodí do knihovny studovat vše ohledně stínové magie a její říše, protože se snaží přijít na to, co se stalo na konci první série s její kamarádkou Lenou. V knihovně však Kačka narazí na Fialku Kolibříkovou, která se také zajímá o nadpřirozené věci. Fialka se pozve ke Kačce domů, aby mohly pátrat společně. Podaří se holkám zjistit co se stalo s Lenou?

 

15. / 40. Nebezpečná chemie Gandry Dee! ("The Dangerous Chemistry of Gandra Dee!" (USA premiéra: 16. květen 2019, česká premiéra: 25.8.2020)

Fenton Filuta jako Robokačer začíná být unavený z toho, jak neustále zachraňuje město od padouchů a je středem pozornosti. Fenton se v obchodě s elektronikou setká s vědkyní Gandrou Dee. Vypadá to, že mezi nimi přeskočila jiskra a tak Filuta pozve Gandru na vědecké rande, se kterým mu pomůžou Kačka a Kulík. Povede se rande? Nezvrtne se to nějak?

 

16. / 41. Kačeří rytíř se vrací! ("The Duck Knight Returns!" (USA premiéra: 17. květen 2019, česká premiéra: 26.8.2020)

Na začátku příběhu se nacházíme na otevíračce obchodu, na které je Vranko Vrabec, který hrál v seriálu Kačera Kabrňáka. U toho nemůže chybět Rampa, který je jeho věrným fanouškem. Dulík přijde na to, že Kačer Kabrňák je na internetu celosvětovým hitem! Jak je to ale možné? Co za tím stojí?

 

17. / 42. Co se stalo s Kačerem Donaldem?! ("What Ever Happened to Donald Duck?!" (USA premiéra: 3. září 2019, česká premiéra: 27.8.2020)

Donald byl po své neplánované cestě na Měsíc zajat místními obyvateli, kteří se připravují na invazi na Zem. Ne všichni však o to stojí. Penumbra se svým velitelem tak úplně nesouhlasí a pokusí se spolu s Donaldem plánovanou invazi zarazit. Mezitím na Zemi se Dulík s Kačkou snaží zjistit důvod, proč se pohled, co poslal Kulík Donaldovi, vrátil zpátky. Zjistí pravdu?

 

18. / 43. Všechno nejlepší, Ňoumo! ("Happy Birthday, Doofus Drake!" (USA premiéra: 4. září 2019, česká premiéra: 28.8.2020)

Bubík se dá dohromady se Zlatkou, aby se od ní naučil, jak přijít k penězům snadněji, než tvrdou prací. Zlatka přislíbí, že Bubíka něco naučí, ale musí ji na oplátku vzít na Ňoumovy narozeniny. Della s Kulíkem si zahrají počítačovou online hru, aby si užili velkou porci zábavy. Obě příběhové linky se samozřejmě zvrtnou a my si s postavami užijeme spoustu zábavy a dobrodružství.

 

19. / 44. Noční můra na kopci Chcípmotor! ("A Nightmare on Killmotor Hill!" (USA premiéra: 5. září 2019, česká premiéra: 31.8.2020)

Kačeří mládež se chystá na parádní večírek s přespáním, kdy se zachráněná Lena snaží ukázat, že je ta dobrá a Magika nad ní už nemá moc. Když se všem podaří usnout, tak se postupně podíváme do snů všech zúčastněných. Co však ve svých snech skrývá Lena?

 

20. / 45. Zlatá výzbroj Kornelia Lisky! ("The Golden Armory of Cornelius Coot!"  (USA premiéra: 6. září 2019, česká premiéra: 1.9.2020)

Kačeří rodina se vydává do Pevnosti Kačerov, aby se dozvěděla něco o Korneliu Liskovi, zakladateli Kačerova. Kačka chce překonat Dellu a najít poklad, který ani ona nenašla. Spolu s kluky se tak snaží přijít záhadě a pokladu na kloub. Jenomže nejsou sami, kdo se snaží pověstný poklad najít.

 

46.  Časotajfun! ("Timephoon!" (USA premiéra: 9. září 2019, česká premiéra: 2.9.2020)

Na Kačerov se řítí hurikán a kačeří rodina se připravuje na to, že bude muset bouři přečkat schovaná v Kačeřím sídle. Většina rodiny připravuje jídlo a zábavu, ale Bubík má své plány. Opět se snaží rozjet svůj výnosný podnik, a to tentokrát za pomoci šikulovy vany času. Bubík se s Rampou vypraví do minulosti za dalším zapomenutým pokladem. Bubík s Rampou však přivezou do současnosti i něco dalšího.

 

47. Hamounovy příběhy! ("GlomTales!" (USA premiéra: 10. září 2019, česká premiéra: 3.9.2020)

Skrblík a jeho rodina se bez Bubíka, který má domácí vězení, vydávají na další dobrodružství, tentokrát na Velkou cukrovou horu. Mezitím však Hamoun připravuje další plán na to, jak zničit Skrblíka. Tentokrát na to však jde velmi netradičním způsobem. Hamoun dává dohromady skupinu ze Skrblíkových největších protivníků. Dá se tato skupina zloduchů opravdu dohromady a zničí Skrblíka a jeho rodinu?

 

48. Nejbohatší kačer na světě! ("The Richest Duck in the World!" (USA premiéra: 11. září 2019, česká premiéra: 4.9.2020)

Tato epizoda navazuje na tu předchozí, kdy Bubík přechytračil Hamouna a nad Skrblíkem vyhrál sázku. Bubík se tak stává nejbohatším kačerem na světě a plní si tak svůj sen. Bubík si chce své nově nabyté bohatství náležitě užít, ale pořád se mu něco nedaří a jeho rozhodnutí budou mít nedozírné následky. Mezitím se Della pořád snaží zkontaktovat s Penumbrou na Měsíci a nakonec se jí to i podaří. Penumbra má však pro Dellu velmi důležitou zprávu. Jakou?

 

49. Invaze z Měsíce! - 1. část ("Moonvasion!" (USA premiéra: 12. září 2019, česká premiéra: 7.9.2020)

Země se ocitá pod náletem zlatých Seléniných kopí, které přiletěly z Měsíce. Invaze Měsíčňanů začíná! Jelikož první možnosti na obranu byly zničeny, tak se kačeří rodina, v čele se Skrblíkem, snaží zmobilizovat všechny možné osobnosti v trezoru, na obranu planety Země. Della s dětmi pátrají po spojencích letadlem po celém světě. Podaří se našim hrdinům zmobilizovat dostatečnou armádu na obranu a vymyslet takový plán, aby odvrátili invazi?

 

50. Invaze z Měsíce! - 2. část ("Moonvasion!" (USA premiéra: 12. září 2019, česká premiéra: 8.9.2020)

Della se synovci a Kačkou, při útěku z Kačerova před Měsíčňany, ztroskotají na opuštěném ostrově, kde se shledají se ztraceným Donaldem. Ty poté naleznou Ferdík s Gustou a vezmou všechny zpátky do Kačerova. Ten je mezitím obsazen vojskem z Měsíce a Skrblík vůbec neví, co má udělat, protože všechny předchozí plány ztroskotaly. V tuto chvíli se na scéně objevuje Hamoun, který nabízí svojí ďábelskou a praštěnou intriku na poražení Lunarise a Měsíčňanů. Podaří se našim hrdinům odvrátit Lunarisův plán a zkázu planety Země?

 

autor popisů: Tomáš „Durďas“ Durdil

 

 

3. série

50. "Challenge of the Senior Junior Woodchucks!" (USA premiéra: 4. duben 2020)

51. "Quack Pack!" (USA premiéra: 4. duben 2020)

52. "Double-O-Duck in You Only Crash Twice!" (USA premiéra:11. duben 2020)

53. "The Lost Harp of Mervana!" (USA premiéra: 18. duben 2020)

54. "Louie's Eleven!" (USA premiéra: 25. duben 2020)

55. "Astro B.O.Y.D.!" (USA premiéra: 2. květen 2020)

56. "The Rumble for Ragnarok!" (USA premiéra: 9. květen 2020)

57.  "The Phantom and the Sorceress!" (USA premiéra: 21. září 2020)

58.  "They Put a Moonlander on the Earth!" (USA premiéra: 28. září 2020)

59.  "The Trickening" - halloweenský díl (USA premiéra: 5. říjen 2020)

60.  "The Forbidden Fountain of the Foreverglades!" (USA premiéra: 12. říjen 2020)

61.  "Let's Get Dangerous!" - hodinový speciál (USA premiéra: 19. říjen 2020)

62.  "Escape from the Impossibin!" (USA premiéra: 26. říjen 2020)

63. "The Split Sword of Swanstantine!" (USA premiéra: 2. listopad 2020)

64. "New Gods on the Block!" (USA premiéra: 9. listopad 2020)

65. "The First Adventure!" (USA premiéra: 16. listopad 2020)

66. "The Fight for Castle McDuck!" (USA premiéra: 23. listopad 2020)

67. "How Santa Stole Christmas!" (USA premiéra: 30. listopad 2020)

68. "Beaks in the Shell!" (USA premiéra: 22. únor 2021)

69. "The Lost Cargo of Kit Cloudkicker!" (USA premiéra: 1. březen 2021)

70. "The Life and Crimes of Scrooge McDuck!" (USA premiéra: 8. březen 2021)

71. "The Last Adventure!" (USA premiéra: 15. březen 2021)

 

České titulky k dosud odvysílaným dílům 1. série najdete na tomto odkaze.

 

 

Seznam dílů původních Kačeřích příběhů najdete na tomto odkaze.

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

popis

(Joval, 28. 10. 2018 14:27)

Pridáte popis aj k novým epizódam 2 série ?
Dakujem za odpoveď :)

Re: popis

(Disney Team, 28. 10. 2018 15:59)

Dobrý den, přidáme je nejspíš až po odvysílání v České republice.

Re: Re: popis

(?????, 1. 2. 2019 17:19)

A sú nejaké nové správy ohľadom nových dielov
V česku?

Re: Re: Re: popis

(Disney Team, 1. 2. 2019 18:48)

Zatím žádné novinky ohledně vysílání v Česku, bohužel, nejsou. Jakmile budou, budeme o tom informovat na našem facebooku Disney svět nebo tady v Novinkách.

Válka stínů část 2.: Den Kačerů

(Kačeří Příběhy 2017, 2. 10. 2018 18:24)

Bude taky popis k této epizode?

Re: Válka stínů část 2.: Den Kačerů

(Disney Team, 4. 10. 2018 11:11)

Doplněno. ;)

2 séria

(Joval, 30. 9. 2018 17:07)

Bude 2 séria vydaná aj v česku alebo vydaná v česku nebude?
Dakujem za odpoveď

Re: 2 séria

(Disney Team, 30. 9. 2018 17:19)

Zatím není nic oficiálně potvrzené, ale věříme, že tu určitě bude. :)

Premiera v CR

(Mr. Inkognito, 21. 7. 2018 21:05)

11. The Spear of Selene! - 6. srpen 2018
12. Beware the B.U.D.D.Y. System! - 7. srpen 2018
13. The Missing Links of Moorshire! - 8. srpen 2018
14. McMystery at McDuck McManor! - 9. srpen 2018
16. The Golden Lagoon of White Agony Plains! - 10. srpen 2018

Re: Premiera v CR

(Disney Team, 22. 7. 2018 12:14)

Doplnili jsme data do seznamu, děkujeme! :)

Re: Premiera v CR

(Mr. Inkognito, 18. 8. 2018 11:56)

15. JAW$! - 10. září 2018
17. Day of the Only Child! - 11. září 2018
18. From the Confidential Casefiles of Agent 22! - 12. září 2018
20. The Other Bin of Scrooge McDuck! - 13. září 2018
21. Sky Pirates...In the Sky! - 14. září 2018
22. The Secret(s) of Castle McDuck! - 17. září 2018
23. The Last Crash of the Sunchaser! - 18. září 2018
19. Who is Gizmoduck?! - 19. září 2018
24. The Shadow War Part One: The Night of De Spell! - 20. září 2018
25. The Shadow War Part Two: The Day of the Ducks! - 20. září 2018

Re: Re: Premiera v CR

(Disney Team, 22. 8. 2018 11:46)

Děkujeme, Mr. inkognito! :)

Re: Re: Re: Premiera v CR

(Mr. Inkognito, 27. 9. 2018 1:09)

Druha cast Valky stinů mala v CR premieru o den neskor, teda 21. zaří 2018.

Re: Re: Re: Re: Premiera v CR

(Disney Team, 27. 9. 2018 12:21)

Upraveno, děkujeme! :)

Re: Re: Premiera v CR

(havlass, 8. 9. 2018 14:35)

hmm zajímavé pořadí,..jen nechápu proč když the shadow war part 1 téměř navazuje na the last crash of the sunchaser tak mezi to dají epizodu who is gizmoduck? :-) nedává to smysl

Re: Re: Re: Premiera v CR

(Disney Team, 27. 9. 2018 12:23)

To je pravda, pro diváka je důježitější držet se do budoucna číslování epizod.

Ducktales: Season Two (USA)

(Mr. Inkognito, 27. 9. 2018 1:06)

1. The Most Dangerous Game...Night! - 20. října 2018
2. The Depths of Cousin Fethry! - 27. října 2018

Nové díly (USA)

(Mr. Inkognito, 21. 7. 2018 21:01)

22. The Secret(s) of Castle McDuck! - 4. srpen 2018
23. The Last Crash of the Sunchaser! - 11. srpen 2018
24. The Shadow War! - 18. srpen 2018

Re: Nové díly (USA)

(Mr. Inkognito, 24. 7. 2018 10:21)

UPD: 24. The Shadow War Part One: The Night of De Spell!
25. The Shadow War Part Two: The Day of the Ducks!

Re: Re: Nové díly (USA)

(Disney Team, 24. 7. 2018 15:01)

Děkujeme, tvůrci mají, zdá se, stále bujnou fantazii ;)