Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

/img/picture/1940/disney-novinky-370.jpg

 

15.3.2013

Milí, věrní čtenáři! Jsme rádi, že vás tu stále vidíme v tak hojném počtu! Aktualizace této rubriky teď nějaký čas "putuje po krajích pohádkových", aby jste mohli dostávat každý den několik novinek, obrázků a zajímavostí z Disney světa na našem facebookovém profilu. A jsou to zajímavosti nejen z dnešní doby, ale samozřejmě i z dob největší slávy Disneyho seriálů, kterým se tu věnujeme. Všechny tyto seriály jsou dodnes velmi populární a uznávané v mnoha koutech světa! Proto neváhejte a přidejte se k fanouškům našeho profilu ještě dnes, ať o nic nepřijdete! :)

dekujeme-na-fb-s-baluem.jpg


A protože chystáme nejednu zajímavou a exkluzivní novinku v následující době, budete se moci i vy přiblížit těmto seriálům ještě více! O co jde se dozvíte včas právě na našem facebookovém profilu! Už se vám líbí? ;)

A aby jste dnes neodešli s prázdnou, můžete si stáhnout náš zbrusu nový wallpaper pro váš monitor nebo displej v rubrice Wallpapery! Je se Skrblíkem a jeho věčným snem...
  

Ahoj příště tu anebo tam! :)

 

 

 

20.12.2012

Ahoj, vítejte u další aktualizace našich Disney stránek!
Začneme úplnou novinkou slibovanou minule - tedy novou rubrikou, která se věnuje hudbě jednoho z nejúspěšnějších Disney seriálů - Kačeřích příběhů! Napsal ji pro vás HonzaXXII z našeho Disney Teamu a mimo ukázek hudeb ze seriálu si přečtete hlavně zajímavý rozhovor s tvůrcem hudby Ronem Jonesem! Dozvíte se nejen o tom, jak se k ní Ron Jones dostal a jak hudba vznikala, ale i to, jak poctivá jeho tvorba byla a je i v současnosti. Je to náš vánoční dárek pro Vás, a proto neváhejte navštívit tuto novou rubriku nazvanou O hudbě z "Kačerů"!

ron-jones-uvodni-obrazek-515-jpg.jpg


Teď se podíváme co přinesl čas na našem profilu na Facebooku.
Kačeří příběhy a Letohrátky jako "videohra do kapsy"? V 90. letech to bylo možné s těmito "konzolkami"... :)

Strýčka Skrblíka můžete ale potkat ve virtuálním světě i dnes ve hře "Epic Mickey: Power of Illusion" na konzoli Nintendo 3DS, kde za nalezené poklady nabízí vylepšení pro hlavní postavu hry - Mickey Mouse. Videoukázku Skrblíkovi části hry (asi od času 38:22 min) uvidíte tady...

A kdo nemá tohoto vitálního dobrodruha dost, najde také finální stránku oficiálního životopisu Kačera Skrblíka přeloženou na Úvodní straně. Byla to dlouhá cesta, ale nakonec jsme s ním došli až do konce, kterým to pro nás všechny teprve začíná! Uzavřeli jsme tak celý oficiální životopis tohoto nejbohatšího kačera na světě a všichni už teď víme, jak to všechno bylo, než jsme dostali Skrblíka takového, jakého ho známe dnes z Kačeřích příběhů...  Všechny předchozí stránky a další dobrodružství najdete pohromadě v rubrice Skrblík a spol.3 

zivotopis-kacera-skrblika-2-510.jpg


Postupně přidáváme také unikátní minikomiksy s Gumídky. Nejprve na náš Facebook a potom všechny najednou i v maximální velikosti do rubriky Komiksy Online 4, kde jsou teď doplněné všechny nové.

gum-minikomiksy.jpg


Podívejme se i kousek dál. V současné době se natáčí první hraný film o Waltu Disneym. Bude se jmenovat "Saving Mr.Banks" a bude vyprávět příběh vzniku legendárního snímku studia Disney z roku 1964 - "Mary Poppins". Walta Disneye si zahraje holywoodský herec Tom Hanks a jeho foto vidíte kousek níže. Co na něj říkáte? Film uvidíme v kinech v prosinci 2013.

tom-hanks-walt-disney-saving-mr-banks-slice.jpg


Podívejte se i na velmi povedené a vtipné video narážející na to, že princezna Leia z Hvězdných válek nyní patří mezi Disney princezny. Co všechno ji čeká a má dělat jako "správná princezna"? To uvidíte... :)

A protože se blíží Vánoce, podívejte se na kouzelný ceremoniál, který rozsvěcuje obrovský stromeček a poté i zámek Šípkové Růženky v nedalekém pařížském Disneylandu! Světla, světýlka, fontány a krásná hudba s pravou vánoční atmosférou (HD) ...

     

Pro večerní pohodu potom celý hodinový soundtrack vánoční hudby, která teď hraje každý den na Main Street v Disneylandu Paris...

Ostatní novinky a zajímavosti nejen o Disney seriálech, ale i filmech, které se sem nevešly najdete na našem Facebooku, kam jste srdečně zváni na jejich další každodenní porci :)

Pohádkově krásné Vánoce všem!

wed-sig-kopie.jpg

 

 

5.12.2012

Dnes své 111. narozeniny slaví muž, který rostl díky své tvořivosti, tvrdé práci a vedení, aby se stal legendou a inspirací pro "děti každého věku". Jeho život překypoval spousty"prvenstvími". První animovaný film s kompletním zvukem, samozřejmě s Mickey Mousem. První plně barevný animovaný film, první celovečerní animovaný film "Sněhurka a sedm trpaslíků", první velké televizní "Motion Picture Studio" přijaté jako alternativní místo plnohodnotné zábavy a tak dále. A jméno, které přijde tak často na mysl, když přemýšlíte o dobré zábavě pro celou rodinu... Walt Disney!

disney-vanoce-mec-v-kameni.jpg

 

 

29.11.2012

Vážení a milí návštěvníci Disney stránek! Po delší pauze, kdy jste si novinky a zajímavosti ze světa Disney mohli prohlížet prostřednictvím našeho profilu na Facebooku (kde jsme přivítali už 201. fanouška) se pokusíme vrátit zpět k pravidelnějším aktualizacím přímo zde v rubrice Novinky.
Dnes začneme jednoduše přáním jednomu z nejlepších kreslených Disneyho televizních seriálů, kterým to u nás všechno začalo. Kačeří příběhy totiž 19.9.2012 oslavili své 25. narozeniny! Proto jim přejeme, ať jim zasloužená sláva vydrží a vrátí se brzy v kompletní české dabingové síle na naše obrazovky!

kaceri-pribehy-25-vyroci-jpg-450.jpg


K té příležitosti si můžete stáhnout a prohlédnout celý první ročník komiksu "Duck Tales" z r.1991, který vycházel právě na základě obrovské popularity kačerů z Kačerova. Je samozřejmě v češtině a najdete v něm i příběhy Rychlé Roty, která byla vysílána v bloku "Walt Disney uvádí" spolu s Kačeřími příběhy poprvé v r. 1991. Najdete je v rubrice Komiksy.

dt-komiksy-1-rocnik-450.jpg


Děkujeme za vaši dlouhodobou návštěvnost, která se držela v pěkných číslech i mimo pravidelnou aktualizaci a doufáme, že s jejich znovuzavedením se zde uvidíme ještě častěji. I nadále uvidíte horké novinky a zajímavosti nejprve na našem Facebooku a zde si vždy po kratším čase shrneme to nejzajímavější. Těšte se už v brzké době na celou novou rubriku a další zajímavosti ze světa Disney! 

 

at-zije-disney-napis-400.jpg

Brzy nashledanou!  :)

 


 

 

 

Zde pokračujte na Novinky z roku 2011

Zde pokračujte na Novinky z roku 2010

Zde pokračujte na Novinky z roku 2009

Zde pokračujte na novinky z roku 2008

Zde pokračujte na novinky z roku 2007

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

spojení

(Jan Kliment, 26. 7. 2014 17:24)

Novinky 2013/2012, tak to vidím poprvé :-O