Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2017

 

/img/picture/1940/disney-novinky-370.jpg

 

Každodenní novinky z Disney světa najdete na našem Facebooku.

big-like-tupoun-a-gumidci---logo.jpg

 

Přejeme Vám

Obrazek

 

Děkujeme všem fanouškům, že jste s námi tady i na našem facebooku!

 

Obrazek

 

Vánoční Disney paráda s tátou Goofym z Goofyho tlupy v čele přehlídky a Maxem na zimním plováku, Chipem a Dalem z Rychlé Roty na perníkovém plováku a taky Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem z Kačeřích příběhů na plováku hračkovém, jak jsme je zachytili v letošním Disneylandu Paris!

 

Strýček Skrblík je také připraven na Vánoce a takhle v poklidu sleduje vánoční parádu v Disneylandu Paris ;)

My Vám přejeme poklidný předvánoční a kouzelný sváteční čas s bohatými zážitky a rodinnými poklady! :)

 

 

16. prosinec 2017

Gumídci se vrací na naše obrazovky! S prvním dílem přihopsají už v úterý, 3. ledna 2018 v 18:55 hod. na Déčku, kde jsme je naposledy viděli přibližně před rokem.

gumídci se vrací

 

Úvodní film nových Kačeřích příběhů je nyní na DVD (USA)! Trailer uvidíte na tomto odkaze.

Kačeři z Kačerova ožívají i v ruční stopmotion animaci, aby se podělili o vánoční atmosféru s dalšími novými seriálovými kamarády. Má několik částí a vycházely postupně. První video:

druhé video, video o výrobě těchto kraťásků.

Mimochodem, Kulík, Dulík a Bubík to  naživo, ve vánoční parádě v Disneylandu Paris, občas parádně roztočí, jak uvidíte v tomto videu! :)

 

Nezapomeneme také zmínit, že společnost Walt Disney Company v tomto týdnu koupila filmovou a produkční společnost  21th Century Fox za 52,4 miliard dolarů! Velká událost, která bude do budoucna znamenat hodně nejen pro portfolio Disney filmů, ale i seriálů. Mimochodem, Simpsonovi se už k tomu vyjádřili ;)

simpsonovi vítají disneye

Více jsme se tomu v poslední době věnovali na našem facebooku Disney svět, (např. tady) kde denně přinášíme další novinky a zajímavosti ze světa Disney. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

14. prosinec 2017

Kompletní seznam Disney filmů, které uvidíte v televizi až do Nového roku je tady! Doplnili jsme ho pro vás do rubriky Info a data. O začátku každého z nich vás budeme informovat na našem facebooku Disney Svět. Vyberete si? :)

 

disney filmy v tv na svátky vanoce

 

 

7. prosinec 2017

Největší rodinná lední revue Disney on Ice přijíždí do České republiky v roce 2018! Představí celosvětový hit Ledové Království a další nesmrtelné postavičky z pohádek Walta Disneyho!

Myšák Mickey, Myška Minnie, Kačer Donald a Goofy vás zavedou do kouzelného pohádkového světa ve velkolepé lední show Disney On Ice - Reach For The Stars. Objevte magický svět Ledového království s Annou, Elsou a veselým sněhulákem Olafem a zazpívejte si s nimi legendární písně jako “Najednou” a “V létě”. Proplujte hlubinnou vodní říší s Ariel za zvuků Sebastianovy krabí kapely, ocitněte se Na Vlásku s Locikou a Evženem Houžvičkou za doprovodu sborového zpěvu banditů z hostince U zmuchlaného káčátka a v neposlední řadě zažijte “Tenhle příběh náš, který starší je než čas“ - tedy nesmrtelnou klasiku Kráska a zvíře v této oslňující bruslařské podívané!

Nezapomenutelné dobrodružství s Myšákem Mickeym, Myškou Minnie a jejich přáteli z Disneyho království můžete vidět v jedinečné show Disney On Ice - Reach For The Stars v pražské Tipsport aréně (15. a 16. 12.2018) a také v ostravské Ostravar aréně (15.1.2019).

Po tříleté pauze se tak do České republiky vrací Disney On Ice, originální lední revue s nesmrtelnými Disneyho příběhy, který každý zná. Disney On Ice láme rekordy v návštěvnosti po celém světě a již po několikáté si ji můžete vychutnat v době vánočních svátků také u nás!
Nezapomenutelný audiovizuální zážitek, profesionální bruslařské výkony, originální kulisy a ladnou choreografii za doprovodu oblíbených Disneyho hudebních hitů zajišťuje Feld Entertainmnet.

Předprodej vstupenek bude zahájen 8/12/2017 na www.ticketportal.cz. Facebook Disney on Ice v ČR. Trailer na Disney on Ice: Reach For The Stars.

disney on ice

 

Jak dopadla česká komiksová kniha ZLATÁ KLASIKA: CARL BARKS, která je věnovaná nejslavnějšímu tvůrci kačeřího světa, uvidíte v tomto novém videu Komiksových bublin.

zlata klasika carl barks

Nové Kačeří příběhy se dostaly do žebříčku nejlepších seriálů roku 2017 od Entertainment Weekly - odkaz!

TOP 2017

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

5. prosinec 2017

Dnes, přesně před 116 lety, se narodil Walter Elias Disney!

walt disney

 

 

28. listopad 2017

Dnes byl odvysílán poslední díl seriálu Aladinova dobrodružství a od zítřka jej nahrazuje seriál Kid VS Kat, každý den v 19:15 hod v rámci Disney klubu! Vrací se tak po roce na stejné místo, po bok Sofie První, jako minule.

kid vs kat

 

Doplnili jsme tu i seznam Disney filmů vysílaných  v prosinci na celoplošných televizích a na Disney Channel. Najdete ho tradičně v rubrice Info a data.

Upoutávku na Sofii První, která je vysílána v těchto dnech, jsme přidali do rubriky Ukázky ze seriálů 3.

 

 

 

12. listopad 2017

V magazínu MF DNES vyšel třístránkový článek o výrobě nových Kačeřích příběhů! Výtisk z 9. listopadu 2017 můžete stáhnout i digitálně za 16,- na jejich stránkách.

kačeří příběhy v MF Dnes

 

Nové Kačeří příběhy dostanou vánoční speciál 2. prosince 2017 na Disney Networks!

Disney v týdnu oznámil nový seriál založený na filmu PŘÍŠERKY s.r.o. pro rok 2019.

příšerky sro seriál

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

9. listopad 2017

Nejlepší Disney komiksová knížka na našem trhu - SUPER KOMIKS - končí! 44. číslo bude tím posledním, které bude na stáncích od 14. prosince 2017. A i když na hřbetu začínal nový obrázek, už jej asi nikdy neuvidíme celý. :(

super komiks

Podobně to bylo u Super Komiksu vydávaného v letech 1999-2001, kdy poslední, 40. díl hřbetového obrázku se Šikulou, také nikdy nevyšel.

 

 

31. říjen 2017

Kačeří příběhy dostaly v nedávné době hned 2x pozornost na České televizi. Nejprve se učil tanec na znělku Kačeřích příběhů v jednom dílu pořadu Taneční hrátky s Honzou Onderem na ČT:D. Podívat se něj můžete z archivu iVysílání třeba hned na tomto odkaze.

kačeří příběhy

O nových Kačeřích příbězích pak informovali v srpnu vstupem ve Studiu 6, kde se věnovali hlavně tomuto novému 360 stupňovému promovideu. Podívejte se na záznam rozhovoru v jejich iVysílání na tomto odkaze.

Obrazek

 

Postupně tu doplňujeme rubriku Kačeří příběhy 2017 s novými informacemi a zajímavostmi, tak občas nakoukněte ;)

Doplnili jsme také přehled animovaných Disney filmů a seriálů na listopad v celoplošných televizích i na Disney Channel v rubrice Info a data.

Nová Disney komiksová kniha Zlatá klasika: Carl Barks vychází už 22. listopadu 2017! O knize: "To nejlepší z komiksové klasiky Walta Disneyho" Disneyho Kačerov je unikátní svět sám pro sebe a každý autor přispěl k jeho rozvoji. Nejvíce však legendární Carl Barks, tvůrce strýčka Skrblíka, Gusty, Rafanů a dalších oblíbených postav. Jediná kniha nedokáže zachytit pestrost jeho tvorby, proto je tento díl zaměřen na automobily v Kačerově. Barks rád karikoval současné události a auta jsou vděčné téma, symbol společenského statusu. Výběr automobilů kačerovských obyvatel také napovídá mnohé o jejich osobnosti.

zlata klasika carl barks

Prohlédněte si několik stran nové knihy na stránkách Albatrosu, kde si ji i předchozí díly můžete také objednat (třeba jako vánoční dárek), nyní se slevou a navíc získat peníze zpět s možným cashbackem 5,2% zpět s použitím tohoto odkazu na Tipli.cz nebo na plnapenezenka.cz.

Podívejte se i na obálky k novým komiksům DuckTales č.5 (USA). Tentokrát bude Skrblík hledat fontánu mládí a Rampa (překvapivě) udělá chybu během letu a novým kandidátem na skrblíkova pilota může být... Dulík?! Najdete je zde na našem facebooku.
 

Strašidelně veselý Halloween všem, přeje Mickey! :D

Jak halloweenskou noc slavily ve všech Disneylandech na světě uvidíte u tohoto příspěvku.

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku, kde jsme právě dnes dosáhli přesně 600 fanoušků. Jste srdečně zváni i vy! :)

Facebook Disney svět

 

 

14. září 2017

Kolem "starých" Disney seriálů, kterým se tu převážně věnujeme, je pořád pěkně živo. Podívejme se:

Nové akční figurky podle seriálů Kačeří příběhy, Rychlá Rota, Letohrátky a Detektiv Duck (Kačer Kabrňák) přijdou už v listopadu od Funko! Detailní videorecenzi figurek uvidíte v tomto videu.

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/303/akcni-figurky-z-disney-serialu-od-funko---podzim-2017.png

Byla vydaná i tato POP figurka Kačera Skrblíka, speciálně pro New York Comic Con 2017:

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/306/pop-figurka-kacera-skrblika-pro-comic-con-2017-v-new-yorku..jpg

 

Všechny Disney seriály od 80. let do současnosti jsou nyní k vidění na parádní nové výzdobě zdí v Disney Television Animation Studios! Podívejte se. Najdete tam svého favorita?

Speciální akci Disney FanDaze Inaugural Party pro Disney fandy uskuteční Disneyland Paris 2. června 2018! Zmiňujeme se tu o tom i proto, že součástí bude speciální DuckTales přehlídka se známými postavičkami a hudbou ze seriálu Kačeří příběhy, Max s Goofym z Goofyho tlupy předvedou vlastní koncert a spousta dalšího. Oficiální stránky FanDaze. Oznámení akce přímo ve Walt Disney Studios i s živým Skrblíkem, Maxem a dalšími uvidíte v tomto videu. Přidáte se?

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/304/disney-fandaze-inaugural-party---disneyland-paris-2017.jpg

Aladinova dobrodružství dostala při současném vysílání na ČT:D nejen nový dabing, ale i nově nazpívanou a otextovanou úvodní znělku. Přidali jsme ji do jeho rubriky.

Nové Kačeří příběhy jsou nejsledovanějším seriálem za uplynulé dva roky na DisneyXD (ne-překvapivě :D)! Gratulujeme! Více detailů se dozvíte na tomto odkaze. Dostali dokonce už i svoji 3D verzi . :D


Disney zrušil animovaný film GIGANTIC. The Holywood Reporter uvádí, že "Gigantic", originální projekt Disney Animation, jež měl mít premiéru v roce 2020, byl odložen. Příběh měl popisovat inovovaný příběh "Jack a fazole", ve kterém se Jack spřátelí s ženským obrem. Režii měla obstarat Meg LeFauve (V hlavě) a Nathan Greno (Na vlásku) a písně měli složit Robert Lopez a Kirsten Anderson-Lopez, kteří napsali písně pro Frozen (Ledové království). Tvůrci prý narazili na místo, kde příběh nefungoval. Místo něj se soustředí na na nový projekt, který by se měl objevit v listopadu 2020. Podrobnosti nebyly odhaleny, ale zainteresovaní uvedli, že by se mělo jednat o originální film. Odkaz na článek.

Před pár dny vyšlo 43. číslo nejlepšího Disney komiksu u nás - SUPER KOMIKSU 3/17! Obsahuje příběhy: Kačer Donald: Duchové se mstí, Mickey Mouse a prokletí smíchem, Strýček Skrblík a dovolená zdarma, Superkačer a záhada, která byla pravdou, Magika a romantická večeře, Ferdyš a dolar nulajedna, Kačer Donald hrdinou proti své vůli, Super Goof a agentura Bala-Bom, Kačer Donald: Nedívej se na mě tak!, Strýček Skrblík a souboj titánů.

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/305/super-komiks-43-2017.jpg

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

29. září 2017

Sofie První bude princeznit na našich obrazovkách od 8. října 2017 každý den v 18:55 hod. na Déčku! Naposledy jsme ji na stejném místě viděli před rokem. Nahradí do té doby vysílaný seriál Moji kamarádi Tygr a Pú.

Sofie prvni se vraci 2017

 

Přehled vysílaných Disney seriálů najdete v rubrice Info a data a další novinky a zajímavosti na našem facebooku.

 

 

23. září 2017

Dnes má premiéru první a druhý seriálový díl nových Kačeřích příběhů v USA! Trailer k premiéře:

České datum premiéry zatím není známo, ale nebude to určitě dřív, než koncem roku. Vše se, jako první, dozvíte na našem facebooku.

 

22. září 2017

Podzim je tady! Mějte ho kouzelný, barevný a veselý, jako všichni v Disney světě! :D

Disney podzim 2017

Obrázek byl původně plakátem, který se objevil v Disney komiksu v 90. letech.

 

18. září 2017

Původní Kačeří příběhy dnes slaví 30. výročí! Světovou premiéru měly 18. září 1987, běžely v celkem čtyřech sezónách se 100 díly (čímž se staly nejdelším Disney seriálem). Premiérově se seriál vysílal až do 28. listopadu 1990 a stal se obrovským fenoménem, kterým je dodnes. U nás jsme jej porvé viděli v roce 1991.

kačeří příběhy 30 výročí 2017

 

Letos dostal svůj reboot a první nové seriálové díly (po úvodním filmu) uvidíme už od 23. září 2017. Podívejte se na nový trailer:

Všechno nejlepší a nekonečnou fůru parádních dobrodružství do budoucnosti, Kačerovští! :D

 

A původní Kačeří příběhy se v jejich nejlepších časech vrací na naše obrazovky! Naposledy jsme je viděli před třemi lety, každý den, na ČT:D, tentokrát to bude každou sobotu a neděli ráno na Tv Nova! Tak nezapomeňte! ;)

Kačeří příběhy se vrací 2017

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

 

Hurá do školy Disney 2017

 

 

28. srpen 2017

Disney seriály z 90. let, kterým se tu převážně věnujeme, byly/jsou excelentní a výkonné! V zahraničí označované jako Disney Afternoon, u nás od r. 1991 známé pod názvem Walt Disney uvádí. Podívejte se, co dokázaly:

 

Další zajímavá fakta a informace o původním bloku Disney Afternoon a nových Kačeřích příbězích uvidíte podrobněji v tomto novém videu:

 

 

 

22. srpen 2017

Aladinova dobrodružství se vrací na naše obrazovky po více než 20 letech! Ano, nejen díky naší snaze, ale i Vaší aktivitě nasadí ČT:D tento skvělý Disney seriál každý den v 19:20 hod. už od 4. září 2017! První školní den s Aladinem, Jasmínou a kouzelným Džinem, co může být lepšího? :D

Aladinova dobrodružství se vrací v září 2017

 

Objevily se i nové české recenze na Kačeří příběhy 2017. Videorecenzi uvidíte tady a psanou na TVZone.cz tady.

Stále můžete VYHRÁT dva parádní SUPER KOMIKSY v naší soutěži! Až do neděle má šanci každý, tak neváhejte ani minutu, nejlepší Disney komiksové knížky čekají právě na vás!!

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/290/soutez-vyslunene-leto-disney-jpg.jpg

 

 

 

12. srpen 2017

Premiéra nových Kačeřích příběhů právě dnes!!!

kačeří příběhy 2017 premiéra

 

Úvodní film na Disney XD v Americe v celodenním maratonu. Premiéra samotného seriálu bude 23. září 2017, tamtéž, jak ukazuje upoutávka:

 

U nás se jich dočkáme nejspíš během podzimu-zimy 2017 (budeme včas informovat).

Takhle vypadá mapa města Kačerova v roce 2017 (a takhle vypadala dříve):

mapa Kačerova kačeří příběhy 2017

 

Byla potvrzena i druhá série nových Kačeřích příběhů!

Kačeří příběhy se objevily i jako update v povedené mobilní hře Disney Emoji Blitz - odkaz na Google Play.

 

kačeří příběhy 2017

 

Další recenze na úvodní film nových Kačeřích příběhů: česky na Aktuálně.cz, Nerdist.com, IGN.com, IndieWire.com.

 

11. srpen 2017

Čekali jsme a ani nedoufali spoustu let, ale dočkali jsme se. Zítra, 12. srpna, mají premiéru nové Kačeří příběhy! Stane se tak po 30 letech od premiéry původního seriálu, v celodenním opakovacím maratonu na programu Disney XD v Americe, jak láká tato upoutávka:

Už dnes se ale objevila tato první recenze, která nešetří nadšením (bez spoilerů).

Přímo ve skrblíkově pokladnici a jeho mincích se rozpovídali i dabéři postav z nových Kačeřích příběhů, jak uvidíte v tomto videu.

Více o tvůrcích seriálu se pak dočtete v těchto jejich kartách.

Více aktualit a informací najdete každý den na našem facebooku Disney Svět. Staňte se fanoušky ještě dnes a o nic nepřijdete! ;)

 

 

6. srpen 2017

Letní soutěž o SUPER KOMIKSY je tady! Nejlepší Disney komiksové knížky můžete vyhrát právě teď v soutěži na našem facebooku Disney Svět, kde Vám přinášíme novinky a zajímavosti z Disney světa každý den! Soutěž najdete přímo na tomto odkaze. Přejeme hodně zábavy a štěstí! :)

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/290/soutez-vyslunene-leto-disney-jpg.jpg

 

 

30. srpen 2017

Navštivte dobrodružný svět Kačeřích příběhů 2017 v tomto parádním novém 360 stupňovém videu:

 

Seriál Na vlásku bude mít premiéru na českém Disney Channel od září 2017, jak prozrazuje tato nová upoutávka.

Kompletní seznam všech animovaných a dalších Disney filmů na srpen na Disney  Channel najdete doplněný v rubrice Info a data. O jejich začátku vás budeme informovat na našem facebooku Disney svět. Už jste fanoušky? ;)

 

 

26. srpen 2017

O víkendu proběhl v americkém San Diegu Comic-Con 2017. Podívejme se, co nám, ohledně Disney seriálů, přinesl:

http://www.tvovermind.com/wp-content/uploads/2017/07/San-Diego-Comic-Con.jpg

 

Exkluzivní nová ukázka Kačeřích příběhů 2017:

Skrblík a jeho rodina jsou připraveni na dobrodružství, nebezpečí a koupele v mincích v této druhé nové upoutávce a další v této krátké upoutávce. Premiéra úvodního filmu bude už za necelé 3 týdny, 12. srpna!

Objevil se i tento nový plakát lákající do Kačerova:

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/286/plakat-zvajici-do-kacerova.jpg

 

Přízrak, který se plíží nocí, bude v nějaké podobě spoluhráčem v nových Kačeřích příbězích! Detektiv Duck (Kačer Kabrňák) se vydá ze sousedního města St. Canard do Kačerova:

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/287/detektiv-duck--kacer-kabrnak--v-kacerich-pribezich-2017.jpg

 

První pohled na nové Disney Afternoon Mystery Mini figurky Kačerů, Rychlé Roty a Letohrátek, které byly ukázány na Funko Fundays eventu. Líbí? :)

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/288/figurky-hrdinu-disney-serialu.jpg

 

Kompletní původní Kačeří příběhy (DuckTales) jsou k dostání na iTunes (anglicky). Jak a v jaké kvalitě uvidíte v tomto videu.

Obálky druhého čísla nového komiksu DuckTales, který bude obsahovat dva příběhy: “A Viking at my Door” a “Old Monteplumage Had a Chicken!”, a vyjde 11. října 2017 uvidíte tady.

Kompletní panel s dabéry a tvůrci nových Kačeřích příběhů z Comic-Conu uvidíte v tomto videu:

 

Baymaxe a Hira v první ukázce z nového Disney seriálu Velká šestka uvidíte tady a úvodní znělku seriálu uvidíte tady.

Seriály Phineas a Ferb a Milo a murphyho zákony dostanou příští rok společný crossover. Více se dozvíte tady.

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/289/phineas-a-ferb-a-milo-a-murphyho-zakony-v-jednom-pribehu.png

 

Českou znělku a upoutávku na seriálu Wander na cestách (2013), který v těchto dnech vysílá ČT:D každý den v 19:15 hod., najdete nyní v rubrice Ukázky ze seriálů 3.

Wander na cestách

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku. Jste srdečně zváni! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

18. červenec 2017

O víkendu  proběhla největší Disney událost, která se koná jednou za dva roky - D23 EXPO! Číslo 23 v názvu odkazuje na rok založení prvního Disney studia. Podívejme se, co v rámci Disney seriálů přinesl:
Kačeří příběhy 2017 dostali skutečnou pokladnici strýčka Skrblíka, do které mohli skákat a fotit se návštěvníci výstavy a byla to, zdá se, opravdu zábava :) Podívejte se tady a tady.

1http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/282/d23-expo-2017-disney-princezny-v-pokladnici-strycka-skrblika.jpg

David Tennant, hlas nového Strýčka Skrblíka v originále, poslal vzkaz na D23 Expo. Poslechněte si jej tady.

Dostali jsme i novou ukázku ze seriálu a podívat se na ni můžete tady nebo v rubrice Kačeří příběhy 2017.


Nulté číslo nového komiksu DuckTales bude k dispozici na letním Comic Conu. Pár stránek z komiksu exkluzivně uvidíte tady.


Na panelu věnovaném novým Kačeřím příběhům, jsme se dozvěděli několik postřehů a zajímavostí:
Sean Jimenez řekl, že se vrátli k původnímu komiksu a chtěli obnovit starý komiksový svět.
Seriál začne tím, že si Kulík, Dulík a Bubík myslí, že nepatří do rodiny Kačera Skrblíka.
Dulík chce být "tím prostředním", Bubík se bude držet trochu zpátky a Kulík bude DuckScout.
Nová Kačka bude "total bad ass".
Nové příběhy budou obsahovat odkazy na kultovní filmy z 80. let, na kterých tvůrci vyrostli.
Rampa McKvák si neuvědomuje, že dělá něco špatně. Když se něco stane, prostě mu to nedoje.
Ludwig Von Drake je potrvrzen pro seriál + minulost paní Čvachtové a Skrblíka.
Tvůrci chtěli ukázat svět, který kolem sebe vidí děti každý den, i když je to banda kachen.
Malování zobáků je prý velmi obtížné.
Uvidíme Kačera Kabrňáka (Detektiva Ducka) v nových Kačeřích příbězích? "Hmmmmm." odpověděl Frank Angones a Matt Younberg.
Reboot seriálu bude odkazovat na originální seriál! Několik dílů bude "restartem" tvůrci oblíbených dílů.
Johan se v seriálu objeví také.

 

D23 Expo mělo i tyto parádní nášivky hrdinů nových Kačeřích příběhů, co říkáte? :)


Poprvé jsme viděli úvodní znělku k novému Disney seriálu Velká šestka, který vychází ze stejnojmenného Disney filmu. Premiéra seriálu na podzim 2017 na Disney XD (USA), u nás na Disney Channel nejspíš později.

 

Kompletní panel k seriálu Na vlásku s tvůrci i dabéry uvidíte v tomto videu.

Podívejme se na přehled premiér všech Disney filmů na roky 2017-2019 z D23 Expo (klik pro zvětšení):

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/283/prehled-disney-filmu-2017---2019.jpg

 

Na D23 Expo se toho odehrálo kolem Disney filmů, seriálů a parků samozřejmně mnohem víc. Shrnutí toho nehlavnějšího najdete rozdělené na 1. den, 2. den a 3. den a v dalších příspěvcích na našem facebooku Disney svět!

DIsney svět na Facebooku

 

Na naše obrazovky se už brzo vrátí seriál Moji kamarádi Tygr a Pú (2007). Bude to na Déčku, po odvysílání Malé mořské víly, každý den v 18:55 hod., poprvé v HD! Zatím je uváděno 26 dílů.

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/284/moji-kamaradi-tygr-a-pu-v-televizi-2017.jpg


Bonus: Kačer Donald, Skrblík a spol. - jejich zrození a komiksový svět poznáte tomto v novém zajímavém videu na poslech :)

 

 

16. červenec 2017

O právě probíhající velké Disney události D23 Expo informujeme aktuálně každý den na našem facebooku Disney svět!

D23 Expo 2017

 

 

14. červenec 2017

Nové Funko POP figurky podle původních Kačeřích příběhů budou v prodeji od 29. září! Magika VonČáry (a její bratr Poe) jako POP figurka je exkluzivně na GameStop. Dříve byly oznámeny i figurky Rampy Mc Kváka a Detektiva Ducka (viz obrázek). K dispozici jsou i klíčenky s Kačkou a Skrblíkem. Vybrete si (klik pro zvětšení)? :)

funko pop figurky kačeří příběhy 2017


Rychlá Rota dostane tyhle speciální Tsum Tsum plyšáky, exkluzivně, na velkém D23 Expu tento víkend v Americe! Že by nás čekalo nějaké oznámení? ;) (klik pro zvětšení)

tsum tsum plyšáci rachlá rota 2017

 

Celý program D23 Expa najdete na tomto odkaze a zajímavosti z něj najdete na našem facebooku Disney svět. Jste vítáni! :)

 

 

3. červenec 2017

Jak jsme se právě dozvěděli, Disney on Ice (jediná možnost, jak se u nás setkat se skutečnými Disney postavičkami) u nás letos nebude, ale je v plánu na příští rok! Konkrétně to bude sedm představení 15.-16. prosince 2018 a tři představení v Bratislavě v lednu 2019. Vstupenky budou v prodeji nejspíš od listopadu 2017. Jakmile se dozvíme něco nového, budeme Vás informovat tady nebo na našem facebooku.

Disney on Ice

 

Na vlásku: Seriál uvidíme už letos na podzim na českém Disney Channel, jak oznamuje tato nová upoutávka.

Goofyho tlupu nahradí od 23. července seriál Wander na cestách. Tento seriál byl ve vysílacím plánu Déčka už v říjnu 2016, ale nakonec odvysílán nebyl. Úvodní znělku uvidíte na tomto odkaze.

Wander na cestách

 

 

30. červen 2017

Nové DuckTales komiksy, první od roku 2011, vyjdou 13. září, 10 dní před premiérou seriálu (USA). Egmont nám odpověděl, že o vydání u nás uvažuje! Vybírají momentálně možný formát a podobu svazku, který by zahrnoval více příběhů najednou.

DuckTales komiksy 2017

Novou ukázku ze seriálu Kačeří příběhy 2017 bychom měli vidět už v červenci. Premiéra úvodního filmu pak bude 12. srpna 2017.

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

Parádní prázdniny a vysluněné léto přejí Disney stránky a Disney svět! :D

Disney léto 2017

 

 

23. červen 2017

Timon a Pumbaa se vrací z cest na naše obrazovky! Jejich dobrodružství uvidíme poprvé v HD, každý všední den, vždy po dvou dílech od 09:00 a 09:25 hod na programu ČT:D. Zatím je uvedeno 25 dílů, ale nejspíš uvidíme seriál celý. Naposledy jsme Timona a Pumbu viděli před rokem.

Timon a pumbaa 2017

 

Disney vydal prodlouženou audioverzi nové znělky ke Kačeřím příběhům 2017 - poslechněte si ji na tomto odkaze nebo v rubrice Kačeří příběhy 2017.

Obrazek

 

Super Komiks 2/2017 s pořadovým číslem 42 čeká na novinových stáncích!

Lákají vás dávno zaniklé civilizace? Vydejte se s Kačerem Donaldem a jeho přáteli do daleké Bolívie, kde kačeři objeví poslední útočiště tajuplného řádu Inků. Že to není možné? Nalistujte stranu 65, kde na vás čeká neuvěřitelně napínavé dobrodružství odehrávající se na Ostrově Slunce. Zjistíte, že během dobrodružných výprav kačerů z Kačerova není nic nemožné.

Z Jižní Ameriky se můžete přesunout zpátky do Kačerova a pomoct Černému Petovi úspěšně absolvovat zdokonalovací kurz pro zloděje. Není to nic pro vás?

Možná si tedy raději se Superkačerem zaletíte do minulosti a do budoucnosti, pochytáte pár zlodějů, odhalíte několik agentů v přestrojení a zachráníte jednadvacáté století? Akční příběh o cestování časem vás čeká na straně 165.

A na závěr můžete s Mickeym odhalit viníky několika fingovaných loupeží a jedné skutečné – rybářské!

To vše a ještě mnohem víc vás čeká na stránkách dalšího báječného vydání Superkomiksu!

super komiks02/2017

Příběhy:
Strýček Skrblík: Tajemství Šápuru
Mickey a večeře s hrou na zločin
Kačer Donald a národ Slunce
Magika a její marní ctitelé
Donald a vzpoura na večírku
Osobité loupeže - zlodějská genialita
Donald & Ferdyš v souboji s divokou přírodou
Černý Pet a zdokonalovací kurz
Doubleduck, Eská a časozločin

+ poslední část hřbetového obrázku s Magikou Von Čáry. Její začarovanou chybnou podobu se nepodařilo napravit, jak uvidíte na tomto obrázku.

 

Egmont vydal v češtině také novu komiksovou knihu "Zlatá klasika - Don Rosa"!

Zlatá klasika Don Rosa 2017

Ofic. text: "Představujeme vám první svazek výboru z těch nejlepších komiksových příběhů od nejslavnějších disneyovských autorů. S jejich přispěním vznikl unikátní svět, který dodnes dokáže bavit komiksové fanoušky po celém světě.
Mezi nejznámější disneyovské vypravěče a kreslíře patří Američan Don Rosa. Proslavil ho příběh Syn slunce a mnohá jeho díla získala různá ocenění. První svazek Zlaté klasiky je věnován právě jemu." - odkaz na stránku s knihou.

Zřejmě se tedy dočkáme i dalších podobných knih. Protože komiksy Dona Rosy jsou opravdu velmi kvalitní, doporučujeme ji každému fandovi Kačerů a Disney komiksů! Českou videorecenzi uvidíte v tomto videu.

Dona Rosu můžete znát i jako tvůrce oficiálního životopisu Kačera Skrblíka.

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

19. červen 2017

Malá mořská víla se vrací! Na Déčku ji s 30 díly uvidíme každý den od 5. července 2017. Naposledy jsme seriál viděli na stejném místě více než před rokem (viz Info a data).

Obrazek

 

Objevily se nové ukázky z Kačeřích příběhů 2017 -  s Rampou McKvákem, paní Čvachtovou a s Kačkou :)

 

 

14. červen 2017

Znělka nových Kačeřích příběhů je tady! Text v originále je stejný, jako u původní znělky. Premiéra úvodního hodinového filmu s názvem  “Woo-oo!” bude 12. srpna 2017 a start seriálu 23. září s dvěma díly přesně v den 30. výročí původního seriálu na Disney XD. U nás se objeví nejspíš někdy na podzim.

Kačer, uÚu! :)

Novou znělku s původní českou písní Viléma Čoka uvidíte v tomto videu:

 

Nový seriál 101 dalmatinů se blíží! Seriál s názvem "101 Dalmatian Street" je inspirován románem Dodie Smitha (1956) a Disney filmem 101 dalmatinů (1961). Stěhuje se však do moderního Londýna a soustředí se na dobrodružství nejstarších sourozenců Dylana a Dolly a dalších 97 mladších štěňat, jejichž jména začínají všechna na "D". Velké oznámení přišlo včera a vidět bychom jej měli do konce roku 2018.

Původní seriál (1997) najdete v rubrice 101 dalmatinů.

Obrazek

 

 

9. červen 2017

První česky dabovaná ukázka z nových Kačeřích příběhů je tu! Jak se Vám líbí (hlasy se ve finálním seriálu můžou lišit)? :)

 

Objevilo se i toto krátké promo video s českým logem.

Obrazek

Podle neoficiálních informací, bychom se české premiéry měli dočkat během podzimu na Disney Channel.

Všechno nejlepší, Donalde! Další nová ukázka z nových Kačeřích příběhů, tentokrát věnovaná 83. letému Donaldovi (anglicky)! :D


Na facebooku se objevily další ukázky ze seriálu - tato s Kulíkem a tato s Bubíkem.

 

Zveřejněny byly i obrázky dalších známých postav z Kačeřích příběhů v novém kabátku. Zleva: Šikula a Světýlko, nová postava Mark Beaks, Máma Rafanová a Rafan, Houser Gusta Štístko, Zlatka, Hamoun.

Obrazek

Více se o nich dočtete na tomto odkaze.

Sledujte nás na našem facebooku, kde se dozvíte vše jako první.

 

 

2. červen 2017

Poprvé uvidíme česky dabovanou ukázku z nových Kačeřích příběhů na Disney Channel už 9. června 2017! Konkrétně to bude v následujících časech: 06:55, 08:55, 13:00, 18:55 a 21:30 hod. Klip pak ještě naposledy poběží druhý den ve 14:25 hod. Nepropásněte návrat legendy! :)

Obrazek

 

Včera jsme na Disney Channel viděli první českou ukázku z nového seriálu Na vlásku (PŘED Šťastně až na věky) a tady ji máte - odkaz.

Aktualizovaný program Disney filmů a seriálů v televizi najdete v rubrice Info a data.

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

25. květen 2017

Goofy slaví 85. narozeniny!

Poprvé se objevil v klasickém kraťásku Mickey Mouse (Mickey's Revue, 1932) pod jménem "Dippy Dawg, Dippy the Goof". O dva roky později dostal své jméno, pod jakým ho všichni známe, v kraťásku nazvaném "Orphan's Benefit (1934)".
Po dalších 60 letech dostal svůj vlastní televizní seriál Goofyho tlupa (1992). A za pár let i svůj celovečerní film "Goofy na výletě" (1995). Dodnes se objevuje v animovaných seriálech a nejnovějších kraťáscích.

Goofy slaví 85. narozeniny

Všechno nejlepší, Goofy! :D

 

 

19. květen 2017

Dnes jsme se dozvěděli, jak bude vypadat Robokačer a Fenton v nových Kačeřích příbězích. Projde proměnou a narozdíl od původních Kačeřích příběhů, kde počítal fazole v továrně, to bude mladý vědec s latinskými kořeny. V originále mu dá hlas Lin-Manuel Miranda (Moana):

Robokačer Fenton Kačeří příběhy 2017

Dříve se objevila se i podoba nové paní Čvachtové:

paní Čvachtová Kačeří příběhy 2017

 

 

17. květen 2017

Seriál  Goofyho tlupa dostal v průběhu času (1994-2017) tři dabingové verze, které jsou teď různě zařazeny při vysílání kompletního seriálu na ČT:D (viz náš nový Seznam dílů). První vznikla v roce 1994 ve Studiu dabing AB Barrandov při prvním vysílání na Tv Nova - ukázka. Druhou verzi vytvořilo Studio Virtual v letech 2002-2005 - ukázka. A třetí verzi pro dva díly, pro které dabing nikdy dříve nevznikl, natočili ve Studiu Virtual v roce 2017 - ukázka.

Porovnání dabingu z první (1994) a druhé (2002-2005) verze, i s ukázkou ořezu obrazu ze 4:3 na 16:9, uvidíte v tomhle videu:

 

Pro Goofyho tlupu byla na Déčku střižena už druhá upoutávka, kterou s tou předchozí najdete v rubrice Ukázky ze seriálů 3.

Česká televize teď po čytři neděle vysílá skvělý dokument Walt Disney - od myšáka k Disneylandu (2015), který by měl vidět každý Disney fanoušek. Čtyřdílý americký cyklus podrobně mapuje osudy legendy světového animovaného filmu. Kdo ho nestihl, může se na něj dalších 10 dní podívat v archivu ČT. Pro každého tu pak máme možnost stáhnout si jej celý v naší rubrice Download.

Walt Disney dokument

 

Nové POP! figurky Detektiva Ducka (Kačera Kabrňáka) a jeho party budou v prodeji od června. Předprodej zahájen. Jak se Vám líbí?

Pop figurky Detektiv Duck Kačer kabrňák

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

 

8. květen 2017

Nové informace k vysílání nových Kačeřích příběhů v Česku (z dabingfora): První 5 minut dlouhá, a nejspíše souvislá, ukázka z nových Kačeřích příběhů bude již příští měsíc odvysílána v ČR. Stane se tak konkrétně v pátek 9. června na Disney Channel a to v následujících časech: 06:55, 08:55, 13:00, 18:55 a 21:30. Klip pak ještě naposledy poběží další den ve 14:25. Po jeho odvysílání by měla být upřesněna premiéra prvního dílu. Do českého dabingu, byť se obsazení ukázky může od seriálu lišit, zbývá už jen tedy necelý měsíc!

Kačeří příběhy 2017

PŘIPOMÍNÁME: Máte jedinečnou možnost ovlivnit a pomoci k výběru toho nejlepšího českého hlasu pro Strýčka Skrblíka! Proto neváhejte a pište na náš facebook nebo na dabingforum, času je málo!

 

Kačeří příběhy vyjdou v červnu 2017 (USA) také jako komiks. Jejich podoba je stejná jako v novém seriálu. Podívejte se na ukázku pod textem (klik pro zvětšení) a další na tomto odkaze.

Kačeří příběhy 2017 komiksKačeří příběhy 2017 komiks

 

Porovnávací video prvního a druhého dabingu Rychlé Roty a formátu obrazu 4:3 proti 16:9 najdete v rubrice Ukázky ze seriálů 3.

Ryhlá rota porovnání obrazu 4:3 a 16:9

 

 

6. květen 2017

Nově remasterované díly Rychlé roty v HD běží denně v televizi. Zároveň jsou také ořezané na formát 16:9. Ve skutečnosti existuje HD verze seriálu i v klasickém formátu 4:3, jak ukazuje třeba tato znělka.

Vysílání nových Kačeřích příběhů bychom se podle neoficiální informace z dabingfora, měli v Česku dočkat ještě letos v létě nebo na podzim - přečtěte si v tomto přípěvku na dabingforu.

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

30. duben 2017

Dnes tu máme tři nové upoutávky na Disney seriály, které odvysílá ČT:D. Remasterovaná Rychlá Rota, Goofyho tlupa po více než 20 letech a Středo-džungle na vás čekají v rubrice Ukázky ze seriálů 3.

 

 

27. duben 2017

VÝZVA: Přípravy dabingu nových Kačeřích příběhů jsou v plném proudu a dabingová společnost SDI to bere velmi zodpovědně. Chce vybrat pro Strýčka Skrblíka ten nejlepší možný hlas a proto ji zajímají všechny návrhy fanoušků a veřejnosti.

JAKÝ HLAS/HERCE BYSTE SI PŘÁLI PRO STRÝČKA SKRBLÍKA?

Máte jedinečnou možnost to ovlivnit a pomoci k výběru toho nejlepšího! Proto neváhejte a pište sem do komentářů, na náš facebook nebo na dabingforum, času je málo!

Dabing strýčka Skrblíka 2017

Co byste řekli třeba na zvažovaného Bohuslava Kalvu nebo Oldřicha Vlacha? Máte jiný tip? Napište jej a předáme ho studiu SDI. Děkujeme!

Sledujte nás i na Facebooku, kde se dozvíte vše nové jako první.

 

 

25. duben 2017

Kačer Kabrňák (Detektiv Duck) se vrací od 6. května každou sobotu a neděli kolem 07:00 hod. na Tv Nova!
Měli bychom vidět druhou sérii. Ta byla ovšem uvedena i minule (září 2016), ale odvysílána byla série třetí.

Detektiv Duck kačer Kabrňák 2017

 

Disney studia dnes zveřejnila spoustu nových dat premiér a jejich změn pro řadu velmi očekávaných filmů v kinech!

Star Wars Episode IX - 24. květen 2019
Lví král (live action) - 19. červenec 2019
Ledové království 2 - 27. listopad 2019

Změny data:
A Wrinkle in Time - posunuté o pár týdnů na 9. březen 2018
Magic Camp - poskočil na 6. duben 2018
Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2 - z března 2018 na 21. listopad 2018
Indiana Jones 5 - přesunut z července 2019 na 10. červenec 2020
Gigantic - velký posun o 2 roky na 25. listopad 2020

Vše najdete podrobně i s přehledem všech premiér a posunů na těchto obrázcích (klik pro zvětšení):

Data premiér Disney filmů 2017 - 2021

Změny dat premiér Disney filmů 2017 - 2021

 

16. duben 2017

Senzace! Goofyho tlupa se vrací po více než 20 letech na naše obrazovky! Seriál se 78 díly uvidíme od 6. května 2017 každý den v 19:15 hod. na programu ČT:D, jako součást Disney klubu, společně s Rychlou Rotou. Nahradí do té doby vysílaný seriál Lilo a Stitch.

Goofyho tlupa 2017

 

 

vesele-velikonoce-ze-stokorcoveho-lesa-panorama-kopie.jpg

 

15. duben 2017

Rychlá Rota se vrací od 1. května 2017 na program ČT:D! Dokonce bychom měli vidět nové remasterované HD verze! Od 18:55 hod. každý den nahradí do té doby vysílané Letohrátky v bloku Disney klub. Naposledy jsme Rychlou Rotu viděli na stejném místě před třemi lety (viz Data vysílání).

RychláRota 2017

 

Dave Alvarez zveřejnil vlastní návrhy, které byly ve výběru pro podobu nového seriálu Kačeří příběhy 2017. Všechny najdete na tomto odkazu.

Kačeří příběhy 2017

 

Před 25 lety dostala Goofyho tlupa svou první sérii. Premiéru měl seriál na Disney Channel (USA) na jaře 1992 a oficiálně se začal vysílat od září 1992. Přejeme všechno nejlepší! :)

RychláRota 2017

 

 

12. duben 2017

Přesně dnes je pařížskému Disneylandu 25 let! Oslavy probíhají už od 26. března, ale teprve dnes je den jejich narození v roce 1992. Tento slavnostní den začal překrásnou velkolepou hodinovou show uprostřed Disneylandu Paris se všemi Disney postavičkami, stovkami tanečníků a 1000 zaměstnanci Disneylandu, krásnými kostýmy, choreografií, hudbou a efekty. Něco takového se hned tak nebude opakovat!

Přejeme všechno kouzelně krásné!

 

 

11. duben 2017

Průběžně pro vás doplňujeme seznam dílů seriálu Lilo a Stitch, který najdete na nové podstránce Seznam dílů Lilo a Stitch.

http://www.disneyfoto.estranky.cz/img/original/234/lilo-a-stitch-serial-seznam-dilu.jpg

 

Nové Kačeří příběhy mohly vypadat i jinak. Tohle jsou rané návrhy hrdinů pro reboot DuckTales od Disney TVA umělce Ryana Coxe.

Kačeří příběhy 2017

 

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

26. březen 2017

Pařížský Disneyland ode dneška slaví své 25. narozeniny!


Podívejte se na záznam zahájení oslav:

 

Novou přehlídku Disney Stars on Parade uvidíte v tomto videu:

 

Disney princezny dostali svůj nový valčík The Shining Waltz of the Princesses na zámeckém podiu. Na stejném místě je k vidění i toto představení s různými Disney postavičkami s názevm Happy Birthday Disneyland Paris.

Velmi očekávanou novou noční show Disney Illuminations (od času 23:00) s předkoncertem Johna Legenda uvidíte tady:

 

Všechny tyto nové show budou v parku k vidění každý den, minimálně jeden celý rok. Krásné fotografie pak najdete na tomto odkaze.


Přejeme Disneylandu Paris všechno pohádkově krásné!

 

 

23. březen 2017

Vyšel nový SUPER KOMIKS 1/2017, který je 41 dílem v sérii nejlepší Disney komiksové knížky u nás.
Chcete se dozvědět, co je tajemné gumburumbu a jak funguje? Vydejte se s Donaldem a jeho přáteli na dobrodružnou cestu k jihoamerické sopce. Odtamtud se společně s Donaldem můžete přesunout do zářívého Kačyoodu a setkat se s největšími hvězdami kačeřího stříbrného plátna.
Se strýčkem Skrblíkem a jeho největším konkurentem Rockerkváčem se můžete pokusit vyřešit akutní ropnou krizi pomocí mimozemských rostlin a se Superkačerem se podíváte do vesmíru, odkud planetu Zemi - nejen ji - ohrožuje mikro černá díra. Užijte si napínavé příběhy plné vašich oblíbených hrdinů a skvěle se při tom bavte! + další část hřbetového obrázku s Magikou Von Čáry.

Seznam příběhů:
Mladí svišti a mrazivá výzva
Mickey Mouse a osudová přitažlivost
Kačer Donald a škrty a šetření
Superkačer: Plevel a monstra
Strýček Skrblík a ropná plantáž
Kačer Donald a 6 stupňů odloučení
Super Goof a zdánlivý zádrhel s domácími úkoly
Kačer Donald: Daleko od kačeřího davu
Kačer Donald a kouzelné gumburumbu
Rafani, Jan Ámos Kačerovský a krádež s ponaučením

 

Super Komiks 1/2017

 

 

18. březen 2017

Capcom vydá speciální kolekci Disney Afternoon, která vyjde už 18. dubna pro konzole PlayStation 4, Xbox One a PC, přičemž nabídne šest osmibitových Disney klasik podle seriálů Kačeří příběhy, Rychlá Rota, Letohrátky a Detektiv Duck!
Jak už sám název napovídá, The Disney Afternoon Collection bude sbírkou titulů, v nichž hlavní roli hrají slavné postavičky od Disneyho. Nejde však o nové tituly, nýbrž o remastery starých klasik z NES. V balení naleznete šestici her, mezi které patří Chip ‘n Dále Rescue Rangers 1+2, DuckTales 1+2, Darkwing Duck a TaleSpin. Všechny tyto hry si nyní budete moci užít s podporou HD, přítomny ale budou i retro filtry, abyste se mohli pohodlně vrátit do dětství.
Hry budou opatřeny několika novinkami, jako je třeba funkce Rewind, díky níž můžete vracet čas a napravovat tak svoje chyby. Veteráni ohrnou nos, nováčků může tahle funkce ušetřit nemalou frustraci. Přibyde také Boss Rush režim a Time Attack, oba tyto módy navíc dostanou své vlastní žebříčky, abyste mohli soupeřit s ostatními hráči. Mimo to bude kolekce obsahovat i takzvané Museum, čili kompilaci zajímavých informací a materiálů z historie těchto her.


Kolekce vyjde 18. dubna na PC, PS4 a Xbox One. Stát bude necelých 20 eur, tedy v přepočtu zhruba 540 korun. Ačkoli to za sadu pekelně starých her není zrovna málo, je třeba připomenout, že v programu Virtual Console od Nintenda jsou tyto hry ještě dražší. Pokud si tedy nevlastníte NES a původní cartridge a chcete zavzpomínat na časy, kdy jste se každé víkendové ráno hrnuli k televizi, kde běžely Kačeří příběhy nebo Rychlá rota, je tato kolekce zřejmě nejpohodlnějším způsobem. Zdroj: hrej.cz

 

 

10. březen 2017

Nové promo video k novým Kačeřím příběhům je tady:

 

Do rubriky Ukázky ze seriálů 3  jsme nově přidali upoutávku na seriál Lilo a Stitch, upoutávku na Letohrátky, společnou upoutávku na seriály Kačeří příběhy a Phineas a Ferb z roku 2013 a porovnávací video, které ukazuje cenzuru v Letohrátkách, která se objevila při vysílání na ČT:D v těchto dnech.

Zavzpomínejte také na dobu prvních Disney seriálů u nás, v tomto videu.

Další novinky a zajímavosti z Disney světa najdete denně na našem facebooku.

DIsney svět na Facebooku

 

 

2. březen 2017

Disney dnes zveřejnil úplně první videoukázku z nových Kačeřích příběhů! Vypadá to, že se podíváme, jak to celé znovu začalo...!? Kačer, uúu! Letos v létě na Disney XD (USA).

 

 

26. únor 2017

Letos je to 10 let od založení těchto Disney stránek! Za tu dobu tu přibyla spousta nového obsahu a dočkali jsme se mnoha návratů těch nejlepších Disney seriálů v televizi. Několika z nich i díky naší aktivitě. Ten, kterým to u nás v ČR vlastně začalo (1991), dostane letos dokonce zbrusu novou sérii - Kačeří příběhy. Objevily se však i nové seriály, které se pomalu stávají také klasikami.
Tyto stránky pohání hlavně naše snaha informovat Vás o všem zajímavém, co se kolem Disney seriálů objeví nebo s nimi bylo spojeno v minulosti (stále bez reklam).  Denně pro Vás přinášíme novinky a zajímavosti z Disney světa také na našem facebookovém profilu, kam jste srdečně zváni.

10-let-s-vami-2007-2017-jpg.jpg
 
Těší nás Vaše stále početné každodenní návštěvy (podle Toplistu jsme často nejnavštěvovanější neoficiální českou Disney stránkou), děkujeme za ně a doufáme, že se Vám tu bude líbit i nadále. Budeme se o to snažit!

K 10. výročí patří i dárek. Tím naším, pro Vás, je vzácný, 24 let starý audiopříběh Kačeřích příběhů s názvem "Zásah v pravou chvíli"! V roce 1993 vyšel jako audiokazeta s knížkou v češtině a angličtině. Je převyprávěným příběhem seriálového dílu s názvem "Pašák" se všemi původními dabéry. Přehrát si jej můžete v rubrice Ukázky ze seriálů 3. Přejeme příjemnou zábavu! :)

Kačeří příběhy Zásah v pravou chvíli bookkazeta

Disney a jeho kouzelný svět je tu pro Vás každý den!

 

 

 

 

20. únor 2017

Lilo a Stitch seriál se vrací! Po dlouhé době jej uvidíme od 2. března 2017 každý den v 19:15 hod na ČT:D v rámci Disney klubu. Nahradí do té doby vysílaný seriál Phineas a Ferb.

Poprvé jsme seriál Lilo a Stitch viděli v roce 2007 na Tv Nova a naposledy v roce 2009 na Disney Channel.

Lilo a Stitch od března 2017

 

 

12. únor 2017

Letohrátky se vrací! Uvidíme je od 25. února 2017 každý den v 18:55 hod. na programu ČT:D v rámci Disney klubu. Naposledy jsme je na stejném místě viděli před téměř dvěma lety. Nahradí do té doby vysílaný seriál 7T.

Letohrátky od unora 2017

Přehled vysílaných animovaných Disney seriálů a filmů najdete v rubrice Info a data a o začátku seriálu Vás budeme informovat i na našem facebooku, kde najdete Disney novinky a zajímavosti každý den.

DIsney svět na Facebooku

 

 

2. únor 2017

I v roce 2017 vychází nejlepší Disney komiksová knížka na našem trhu - Super Komiks - 256 stran komiksu se známými Disney postavičkami a krásným hřbětovým obrázkem jako bonus. Zde najdete přehled dat vydání jednotlivých čísel:

super-komiks-reklama.jpg

V kinech nás čeká nejblíže od 16. března 2017 film Kráska a zvíře  - trailer. Jaké další Disney filmy nás čekají v letech 2017 - 2018, najdete v tomhle přehledu.

Českou znělku seriálu 7T najdete v rubrice Ukázky ze seriálů 3.

 

 

18. leden 2017

Nezapomeňte sledovat rubriku Info a data, kde pravidělně aktualizujeme seznam Disney filmů a seriálů vysílaných v televizi. Nova si jich připravila opravdu hodně. O jejich začátku Vás upozorníme i na našem facebooku.

Novou tapetu s Kačeřími příběhy na závodech a druhou s kačery na řece, které vyšly jako plakát v časopise DuckTales (USA) v roce 1990, najdete v rubrice Wallpapery.

 

 

2. leden 2017

Rok 2017 přinese rovnou 3 nové 2D animované Disney seriály:

Tangled: The Series (seriál Na vlásku) - pilot - březen 2017 (trailer na pilot Tangled: Before Ever After), premiéra seriálu - červen 2017
Duck Tales (Kačeří příběhy) - léto 2017
Big Hero 6: The Series (seriál Velká šestka)

Obrazek

Kdy který uvidíme i u nás se zatím neví, ale jakmile to bude možné, dozvíte se to tady nebo na našem facebooku. Na který z nich se těšíte nejvíc? :)

 

 

 

Přejeme Vám báječně kouzelný rok 2017!

Obrazek

 

 

 

Pokračování novinek z roku 2016 najdete v rubrice Novinky 2016. Rozdělení bylo nutné z potřeby volného místa v této rubrice.

 

 

at-zije-disney-napis-400.jpg


 

 

Zde pokračujte na Novinky z roku 2016

Zde pokračujte na Novinky z roku 2015

Zde pokračujte na Novinky z roku 2014 - 1.část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2014 - 2.část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2012/2013

Zde pokračujte na Novinky z roku 2011

Zde pokračujte na Novinky z roku 2010

Zde pokračujte na Novinky z roku 2009

Zde pokračujte na novinky z roku 2008

Zde pokračujte na novinky z roku 2007

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář