Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2021 - 1. část

15. březen 2021

Poslední díl nových Kačeřích příběhů "The Last Adventure", uzavírající všechny zápletky a k tomu 24h maraton celého seriálu, odvysílá 15. března Disney XD. Upoutávky pro tuto premiéru:


Balů, Kid, Molly, Drakouš a San Bambíno z Letohrátek se objevili v jednomn z posledních dílů nových Kačeřích příběhů s názvem "The Lost Cargo of Kit Cloudkicker". Dospělý Kid Mrakošlap (Kit Cloudkicker) ze seriálu Letohrátky (TaleSpin) navštívil nové Kačeří příběhy 1. března 2021. Podívejte se na něj v exkluzivní ukázce.

Letohrátky  v Kačeřích příbězích 2021

 

Disney oznámil datum premiéry seriálu "Chip 'N' Dale: Park Life". Nejnovější animovaný seriál od Disney Europe Animation byl poprvé odhalen na filmovém festivalu v Annecy 2019.
"Animovaný seriál sleduje dva drobné výtržníky, kteří se snaží žít klidný život ve velkém městském parku a zároveň zažívají obrovská dobrodružství. Disneyho milovaní chipmunkové, nervózně utrápený Chip a bezstarostný snílek Dale, tvoří perfektní podivný pár. Jsou to nejlepší kamarádi a společně se navzájem pošťuchují! Při neustálé honbě za žaludy se k těmto dokonalým smolařům přidávají Pluto, Butch a další ikonické Disney postavy, když čelí velkým i malým tyranům. Spojením klasické cartoonové komedie se současným vyprávěním vzniklo 36 sedmiminutových epizod. Režíruje Jean Cayrol a produkuje Marc du Pontavice ve společnosti Xilam Animation."
"Chip ‚N‘ Dale: Park Life" bude mít premiéru v pátek 23. července 2021 na #DisneyPlus + nový obrázek níže.

Chip ‚N‘ Dale: Park Life


Lví hlídka se vrací na Déčko. Uvidíme ji od pátku 19. března, každý den v 19:15 v rámci Disney klubu, kde nahradí Phinease a Ferba. Česká znělka Lví hlídky.

Lví hlídka na Déčku 2021


Disney Plus s nějvětší pravděpodobností dorazí do České republiky ve druhé polovině roku 2021. Disney zatím nic oficiálně nepotvrdil, ale tvrdí to např. tato zpráva České televize:

 

Přípravou na příchod Disney+ do České republiky je nejspíš i poslední šance sledovat Disney a Pixar filmy na českém HBO už jen do konce března 2021, jak oznamuje oficiální upoutávka HBO.


Disneyland Paris oficiálně oznámil, že prodlužuje své uzavření, aniž by pro tuto chvíli stanovil nové datum. Oficiální prohlášení: "Vzhledem k současné situaci a omezení cestování v Evropě, Disneyland Paris nebude znovu otevřen 2. dubna, jak bylo původně plánováno. Ohledně našeho nadcházejícího znovuotevření jsme optimisté a budeme vás co nejdříve informovat na našich webových stránkách.
Pokud máte rezervaci v Disneyland Paris, budete mít možnost změnit datum příjezdu nebo zrušit rezervaci bez poplatku do poslední chvíle před příjezdem. Aktualizaci obchodních podmínek najdete na našich oficiálních stránkách. Děkujeme za pochopení, těšíme se, až vás znovu přivítáme."

Odklad otevření DIsneyland paris

Disneyland Paris před pár dny oficiálně zrušil i všechny speciální akce plánované v letošním roce: Disneyland Paris Pride, Electroland, Disneyland Paris Run Weekend.

Během téměř 29 let své existence, zažil Disneyland Paris několik uzavření z různých důvodů:
Od 30. října 2020 do dneška kvůli pandemii Covid-19 (134 dnů k 12.3. 2021);
od 14. března do 14. července 2020 také z důvodu pandemie (123 dní);
Od 14. do 17. listopadu 2015 během národního smutku po útocích z 13. listopadu v Paříži (4 dny);
26. prosince 1999 po přechodu orkánu Lothar.


Disneyland Paris využívá svého uzavření k provádění různých malých renovací napříč oběma svými parky. Všechny UV barvy a černá světla u Sněhurky byla přepracována a nyní je řada na Pinocchiovi. Celému interiéru Tower of Terror byla věnována zvláštní pozornost, zejména pokud jde o dekorace a jejich prezentaci. Na hlavní ulici Main Street U.S.A. byly kompletně zrenovovány interiéry Casey's Corner a Market House Deli, stejně jako fasáda Storybook Store. Nakonec byla zrenovována i většina pouličních označení. To všechno a ještě víc přímo z místa uvidíte v novém oficiálním videu vydaném pařížským Disneylandem.

 

Funko POP! figurky Gumídků jsou konečně venku!

Funko POP fugurky Gumídků 2021

 

Postel pro královnu Šťastlínu od trpaslíků 7T je velkým odkazem (easter egg) na nikdy nevydané pokračování původní Sněhurky a sedmi trpaslíků s názvem "Snow White Returns", které jste viděli v našem dřívějším videu. Jak si s tímto původním návrhem, ještě z dob života Walta Disneye, poradilo 7T, uvidíte tady:


 

Disney Junior dal zelenou novému animovanému seriálu "Eureka"pro předškolní děti. Vypráví o talentované mladé vynálezkyni, žijící ve fantastickém prehistorickém světě Rocky Falls, která předběhla svůj čas. S využitím kreativního myšlení připraveného k okamžitému použití navrhuje vynálezy a vychytávky v naději, že se svět stane lepším místem a že se její prehistorická komunita posune do modernější éry. S podporou svých rodičů, učitele, nejlepších přátel - Peppera a Barryho - a milovaného mamuta Murphyho se Eureka učí přijmout, že není obyčejná - je mimořádná. Vytváří jej Brown Bag Films, stejné studio jako Doktorku Plyšákovou. Premiéra je v plánu později v tomto roce.

Eureka Disney Junior

 

Simpsonovi dostanou 33. a 34. sérii od FOX a Walt Disney Television Studios. Nejdéle vysílaný seriál v historii televize dosáhne do roku 2023 celkem 757 epizod. "Woo Hoo! S trochou štěstí bude seriál brzy starší než já,“ poznamenal Homer Simpson. Matt Groening říká: „Všichni v The Simpsons jsou nadšeni, že budou pokračovat a plánujeme spoustu velkých překvapení. Homer přijde o vlasy, Milhouse dostane kontaktní čočky a Bart bude po třicáté třetí oslavovat své desáté narozeniny.“ Seriál si v neděli 21. března užije svou speciální 700. epizodu.

Simpsonovi 33. a 34 série potvrzena

 

Kráska Belle, Gaston, LeFou a vesničané v první části příběhu "Krásky a zvíře" na ledě z Disney On Ice: Reach for the Stars v Praze. Nové video:


Co takhle se nakonec naučit kreslit Donalda? :)

Spoustu nových Disney videí všeho druhu najdete tradičně na našem YouTube kanále Lladdak.

Nálož dalších Disney novinek, zábavy a zajímavostí, najdete každý den na našem facebooku Disney Svět i v roce 2021. Zábavu pak najdete i v naší skupině Letem Disney světem. Určitě nezapomeňte dát odběr, ať nepřijdete o nic nového a zajímavého, co se jinde v ČR nedozvíte! :)

DIsney svět na Facebooku

 

20. únor 2021

Moji kamarádi Tygr a Pú se vrací na Déčko. V Disney klubu nahradí od 7. března seriál 7T, každý den v 18:55 hod. Těšíte se na Púa a jeho partu, která se pokouší rozluštit některé z nejtajemnějších hádanek přírody? Česká znělka.

Moji kamarádi tygr a Pú se vrací 2021

 

Byly konečně odhaleny názvy, detaily a obrázek posledních dílů nových Kačeřích příběhů. V závěrečných epizodách visí budoucnost dobrodružství na vlásku, protože kačeří rodina odkrývá tajemství, která otřásají zemí, v konečné patové situaci s orzanizací Z.R.N.O. (Fiendish Organization for World Larceny - F.O.W.L.). Očekávejte řešení záhad a přepisování historie!
Následující díly:
- Beaks in the Shell! 22/02
- The Lost Cargo of Kit Cloudkicker! 01/03
- The Life and Crimes of Scrooge McDuck! 08/03
- The Last Adventure! (finále série, trojdílný speciál) 15/03

Epické 90 minutové finále 3. série proběhne v pondělí 15. března 2021 na Disney XD! Čekání na závěrečné epizody nových Kačeřích příběhů (DuckTales) je u konce a posledních 9 epizod, naplněných crossoverem Letohrátek (TaleSpin), The Wuzzles a zakončení několika finálních zápletek, uzavře tento kvaktastický seriál od pondělí 22. února 2021 na Disney XD. #kaceruuu Podívejte se na trailer pro tyto poslední epizody:

 

Společnost Walt Disney Company oznámila, že dosáhla 94,9 milionu předplatitelů na platformě Disney+! Při spuštění Disney+ si společnost stanovila za cíl dosáhnout v roce 2024 60 až 90 milionů předplatitelů, což je cíl, kterého bylo dosaženo mnohem rychleji, než se očekávalo, protože těchto čísel bylo dosaženo v roce 2020. Společnost nyní plánuje mít mezi 230 a 260 miliony předplatitelů v roce 2024. Těšíte se, až bude #DisneyPlus dostupné i v České republice?

DisneyPLUS

 

Dobrá zpráva pro držitele roční permanentky do pařížského Disneylandu, kterým už skončila platnost! Všechny roční permanentky Annual Pass byly právě prodlouženy o 5 měsíců v délce doby uzavření Disneyland Paris. Berte prosím na vědomí, že Disneyland Paris potvrdil, že dodatečná doba prodloužení bude přidána několik týdnů před znovuotevřením a tou dobou jej budou i komunikovat.

Disneyland Paris Annual Pass

 

Billy Crystal přinesl nové podrobnosti o seriálu "Monsters At Work", navazující na film Příšerky s.r.o.. Crystal, který nadaboval Mika Wazowského ve filmu a vrátí se k němu i v tomto seriálu pro Disney+ naznačil, že seriál bude mít premiéru v září nebo v listopadu na oslavu 20. výročí Příšerek s.r.o.: "Věřím, že to bude na 20. výročí. Vypadá fantasticky, je veselý a užíváme si při tom  spoustu legrace.“
Pandemií zpomalená produkce zpozdila premiéru v roce 2020: "Ano, udělali jsme spoustu [epizod]. Kvůli pandemii jsme měli přestávku. Ale některé jsem zvládl doma a jiné ve velmi opuštěném studiu v Burbanku. Být tam sám bylo trochu divné. Ale ano, postupujeme. Nevím, kdy začnou [premiéry prvních dílů], ale slibuji vám, že jsou opravdu dobré.“
Epizody jsou dlouhé 1 hodinu a jiné mají 22 minut: „Některé jsou celovečerní. Některé jsou půlhodinové. Je to těžko poznat, kdy si to jen čtete."
Společnost Monsters At Work funguje šest měsíců po příběhu původního filmu a elektrárna Příšerek s.r.o. (Monsters, Inc.) nyní sbírá dětský smích, aby poháněl město Monstropolis - díky objevu Mika a Sulleyho, že smích generuje desetkrát více energie než křik. Tylor Tuskmon je dychtivý a talentovaný mladý mechanik týmu Příšerky s.r.o. (MIFT), který sní o tom, že se propracuje do továrny Laugh Floor, aby stanul vedle svých idolů Mika a Sulleyho. Celý rozhovor.

Monsters at Work

 

Fenomén prémiové edice Disney „LUXUS“! Podívejte se, jak vypadaly první Disney pohádkové knížky u nás a na Slovensku, jak divoký měly u Egmontu  život a čím byly vyjímečné, v novém ohlédnutí sběratele a našeho čtenáře Foxtera. Pamatujete? Měli jste nebo stále máte některou z nich?

Disney edície „LUXUS“ Egmont úvod

 

Máte rádi Disney? Máte pro jeho svět skutečný zápal?
Pak hledáme právě Vás, nové dobrovolníky a nadšence, kteří by se podíleli na tvorbě příspěvků pro profil Disney svět, případně pro další naše projekty zde na webu či YouTube (viz odkazy níže).
Například: tvorba, úprava a publikace zpráv a novinek v reálném čase, překlad, obrázky, tvorba zajímavostí ze současnosti či minulosti, memy, střih videa, technická podpora, náměty...
Ideálně byste měli mít skvělou dostupnost, reaktivitu, mít přehled a zajímat se o Disney. Dobrý psaný projev je předností.
Pokud máte skutečný zájem, kontaktujte nás s konkrétním návrhem vašeho přínosu zde v soukromých zprávách nebo přes tuto e-mailovou adresu: disney.team@centrum.cz
Těšíme se na Vás! Disney Team CZ
Náš web: https://disney.estranky.cz
Náš YouTube: https://www.youtube.com/lladdak
Náš Facebook: https://www.facebook.com/DisneySvet/
Naše skupina na FB: https://www.facebook.com/groups/LetemDisneySvetem/

 

 

Spoustu nových Disney videí všeho druhu najdete tradičně na našem YouTube kanále Lladdak.

Nálož dalších Disney novinek, zábavy a zajímavostí, najdete každý den na našem facebooku Disney Svět i v roce 2021. Zábavu pak najdete i v naší skupině Letem Disney světem. Určitě nezapomeňte dát odběr, ať nepřijdete o nic nového a zajímavého, co se jinde v ČR nedozvíte! :)

DIsney svět na Facebooku

 

24. leden 2021

V našem novém videu uvidíte hračky, suvenýry a recenzi lední revue Disney On Ice: Ledové království v O2 Areně Praha, z prosince 2019. Podívejte se, jak to vypadalo na poslední největší Disney show v Česku v době, kdy všechno jěště normálně probíhalo:
 
 
 
Pařížský Disneyland se oproti původnímu plánu od 13. února znovu neotevře. Pokud to podmínky dovolí, znovu by se měl Disneyland Paris otevřít nově až od 2. dubna 2021, kde nyní přijímají rezervace od tohoto data. Ten den by se otevřely i hotely Disney's Newport Bay Club a Disney's Hotel Santa Fé. Disney's Hotel Cheyenne a Disney's Davy Crockett Ranch by se pak otevřely od 1. července 2021 a Disney's Sequoia Lodge od 23. října 2021. Disneyland Hotel a New-York - The Art of Marvel nemají zatím žádné datum znovuotevření.
 
Disneyland Paris oznámení
 
Máte-li rezervaci v době uzavírky, navštivte oficiální webové stránky resortu, kde najdete jejich nejnovější obchodní podmínky.

Pozn.: Vzhledem k současné situaci v Evropě existují neoficiální předpovědi, že i toto datum by se mohlo později ještě posunout. Vše budeme sledovat a jako vždy vás ihned informovat na našem facebooku.

 

 

2. leden 2021

Doktorka Plyšáková se vrátí na Déčko. Uvidíme ji i s hračkovými pacienty každý všední den kolem 06:30 a 10:30 hod. od 4. ledna 2021. Poslední díl jsme na stejném místě viděli před rokem.

doktorka plyšáková se vrací leden 2021 déčko


I sedm trpaslíků se v Disney seriálu 7T vrátí na Déčko. Od 22. ledna 2021 denně nahradí seriál Nová dobrodružství Medvídka Pú v Disney klubu na Déčku.

7T se vrací v lednu 2021 déčko

 

Jak si Vitox skvěle všimnul, na začátku prosince (8.12.) vyšel program Disney Channel na leden 2021, jehož součástí byl i nový animovaný seriál "The Owl House" s českým názvem "Soví dům" s premiérou od 2. ledna 2021. Na druhý den však vyšla verze v2, která už Soví dům v programu nemá a neodvysílá jej.

Soví dům

Soví dům na Disney Channel leden 2021

 

Výborný pohled na srovnání/rozdíly kačeřích komiksů Carla Barkse a Dona Rosy od prvního českého oficiálního kreslíře kačeřích komiksů Dana Černého:

 

"Čas prožít sny jako nikdy předtím." Oficiální video přání pařížského Disneylandu pro rok 2021:

 

Spoustu nových Disney videí všeho druhu najdete tradičně na našem YouTube kanále Lladdak.

Nálož dalších Disney novinek, zábavy a zajímavostí, najdete každý den na našem facebooku Disney Svět i v roce 2021. Zábavu pak najdete i v naší skupině Letem Disney světem. Určitě nezapomeňte dát odběr, ať nepřijdete o nic nového a zajímavého, co se jinde v ČR nedozvíte! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

Kouzlem prozářený rok 2021

 

Přejeme vám kouzlem prozářený rok 2021, plný splněných nadějí a přání!

 

 

Kouzelné vánoce 2020

 

Spoustu nových Disney videí všeho druhu najdete tradičně na našem YouTube kanále Lladdak.

Nálož dalších Disney novinek, zábavy a zajímavostí, najdete každý den na našem facebooku Disney Svět. Zábavu pak najdete i v naší skupině Letem Disney světem. Určitě nezapomeňte dát odběr, ať nepřijdete o nic nového a zajímavého, co se jinde v ČR nedozvíte! :)

DIsney svět na Facebooku

 

Pokračování předchozích novinek z roku 2020 najdete v rubrice Novinky 2020 - 1. část. Rozdělení bylo nutné z potřeby volného místa v této rubrice.

 

 

 

at-zije-disney-napis-400.jpg


 

 

Zde pokračujte na Novinky z roku 2020 - 1. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2019 - 1. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2019 - 2. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2018 - 1. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2018 - 2. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2017

Zde pokračujte na Novinky z roku 2016

Zde pokračujte na Novinky z roku 2015

Zde pokračujte na Novinky z roku 2014 - 1. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2014 - 2. část

Zde pokračujte na Novinky z roku 2012/2013

Zde pokračujte na Novinky z roku 2011

Zde pokračujte na Novinky z roku 2010

Zde pokračujte na Novinky z roku 2009

Zde pokračujte na novinky z roku 2008

Zde pokračujte na novinky z roku 2007

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář